majmun
Member
Da ne ostanem dužan parazitu koji objavljuje lažne oglase. Fake. Iza vrata je mala brazilka. Nema sličnosti s oglasom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo kod tog oglasa lako se moze vidjeti da je lazan. U oglasu pise da je djevojka bjelkinja, premda je na slikama ocito azijatkinjaDa ne ostanem dužan parazitu koji objavljuje lažne oglase. Fake. Iza vrata je mala brazilka. Nema sličnosti s oglasom.
Bio kod nje jucer, u kupaoni barem 10 koristenih rucnika, kolodvor......nakon sto sam joj svrsio po sisama obrisala se maramicom i obukla majicu, odma iza mene usao drugi, tražite da ide sa vama pod tusI ja dogovorio i cekao sat vremena, i onda se opet javi imam za pola sata free....znaci puna je do jaja sada
Ne znam cemu ovoliko profila ali dobro. Lagan dogovor s pimpom, ne zajebava. Jedino nudio cimericu, ali nisam ju uspio pronaci na EGE. Valjda ta ima manje posla. Nisam ju vidio uzivo, ali na slikama mi nije licila nesto.
A ova mala izgleda bolje nego na slikama. Bomba tijelo, sise prirodne. Rane dvadesete bih rekao.
Akcija super. Da se ljubit ali nije dala da joj guram prstice u picku. Engleski kao nesto nabada ali sve je to goli kurac.
Sve u svemu dobro, ako se ne popravi izbor kurvi mozda odem opet na ovu.
Jel išta valja mala il je robotika? GFE? Pušenje?Bio kod nje jucer, u kupaoni barem 10 koristenih rucnika, kolodvor......nakon sto sam joj svrsio po sisama obrisala se maramicom i obukla majicu, odma iza mene usao drugi, tražite da ide sa vama pod tus
Po slikama je ona da, ali nisam ju vidio uzivoTenks for review. Reci mi za kolegicu. Jel ova:
To mi je dovoljno hehe. Hvala lipaPo slikama je ona da, ali nisam ju vidio uzivo
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|