BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

To što neke imaju "zaštitara" nabijem na kurac!

Tri su mi zvale svoga "agenta" pa je agent na prvu buobahatkad ali kad je vidio "MA MAMU VAM JEBEM" pogled u mojim očima da vidiš kako su vraćali pare.

Većina cura nema nikoga i ako vam kažu da zovu agenta u 99% slučajeva serum, lažu.

A kad vam agentić i dođe, znajte da je on jedan jedini, solo. PA ako neće civilizirano i razgovorom riješiti glupaču koja vas je mislila prevariti e onda mu pokažite da se sa hrvatinama ne da jebati!
Kad citam ovakve postove, onda nije ni cudo sto imamo deficit kurvi kako domacih tako i stranih.

Iza ovog oglas kriju se dvije cure. Nijedna nije cura sa slika.

Prvo sam bio sa onom koja ima jako lijepo lice. Nadalje mislim da je mlađa nego što piše u oglasu. Dosad sam imao bezbroj slučajeva gdje je djevojka u manjoj ili većoj mjeri starija nego što piše u oglasu, ali ovaj put je bilo obratno. Guza je standardno brazilski dobra. Sitne zamjerke su da je dosta niska oko 155cm i ima osrednje sise, ali to je zanemarivo. Akcija je bila jako dobra može bilo koja poza i također aktivno sudjeluje. Gledala me u oči što me dodatno napalilo.
Skidanje junfa kod EGE-a je prošlo jako dobro.

Tjedan dana kasnije opet kontaktirao isti broj i opet dobio brz odgovor i napravio brzi dogovor. Ovaj put me dočekala druga djevojka, mislim da je Indijanka pa sam tako imao ne samo međunarodno, nego i međurasno iskustvo. Ali ta mi je nekako manje privlačna, lice joj je nekako bezveze, ali tijelo je slično kao prvoj. Nemam prigovora na akciju i uslugu, samo mi nije jednostavno "legla" kao prva.

Pola sata je 100 eu. Nisu tražile selfie i nije bilo većih problema sa komunikacijom, pa nisam morao koristiti google translate. U oglasu piše da su Rijeci, možda tamo planiraju otići, jer još jučer su bile u Zagrebu.

Ne znam koliki postotak njih ima security-a ali imaju da i to budu lokalni likovi, jedan od njih je bio aktivan i tu na forumu i pisao recenzije. Isti taj je smarao kurve da ga angažiraju. Redovno kurve primaju "ponude" od lokalnih likova što preko poruka, što kad dodju kao klijenti, vjeruj mi.(ima tih likova i dalje tu na forumu)

Nisu oni tu zbog onih koji ce traziti novac nazad. Postoje likovi koji su agresivni, koji ih pokusavaju opljackati itd...i sve je to ok. Meni vise smeta sto ti likovi su babe i sto znaju vise o klijentima nego sto bi trebali.
Ja ne radim sranja ako je cura korektna, ali ako se pravi glupa, ako izmislja, ako hoće moje novce besplatno... E onda radim sranja, I onda mi puca kurac da licu ja nekome dati po pički ili će meni netko dati po pički.

Ono što taj lik i ta cura trebaju znati jest da ću i idući put napravit šaranje ako me se proba jebat u glavu.

Plus, taj lik i cura bolje neka odmah glavom bez obzira bježe iz tog stana i mjesta jer ću se vratiti a kad se vratim onda je belaja.

Jbt kako se nazivciram na te glupače, na fejk oglase, na to da te netko pokušava napraviti konjem, mamu ti jebem!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh