BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jel netko uspio stupiti u kontakt s Naomi?
Vidim da je ponovno u Zagrebu, pokušavam joj se javit, al joj se moje poruke uopće neisporučuju.
Nisam s njom imao nikakvo negativno iskustvo ili tako nešto pa čisto sumnjam da je imala razloga da me blokira

Jel netko uspio stupiti u kontakt s Naomi?
Vidim da je ponovno u Zagrebu, pokušavam joj se javit, al joj se moje poruke uopće neisporučuju.
Nisam s njom imao nikakvo negativno iskustvo ili tako nešto pa čisto sumnjam da je imala razloga da me blokira
Kaže da je tu je do nedjelje, nisam imao problema oko komunikacije, probaj sa drugim brojem

Bila je u Splitu prije nekoliko dana...Čuj ako voliš veće guzice viruj mi guštat ćeš ka nikad u životu...
Žena zna posal...

Alo ekipa, jel itko bio kod ove ljepotice?
Čini mi se top, a ne vidim nijedan komentar(možda mi je promaklo).

Baš mi izgleda jebozovno...
Alo ekipa, jel itko bio kod ove ljepotice?
Čini mi se top, a ne vidim nijedan komentar(možda mi je promaklo).

Baš mi izgleda jebozovno...
Bila je u Splitu prije nekoliko dana..ako voliš veće guzice,viruj mi guštat ćeš kad nikad u životu...
Žena zna posal...

Ide malo detaljnija recenzija nakon kratkog komentara od sinoć

Dogovor je pao nekidan za termin u subotu, tražila me videopoziv jer kaže da je jako selektivna koga će primit, dolazim na lokaciju 15 minuta prije, ona odgovara da moli da budem točan tako da sam malo pričekao, 2-3 minute prije točne satnice šalje detaljne upute kako se otvaraju ulazna vrata, koji je kat i koji točno apartman tako da nema straha da ćete kao budala čekat ispred zgrade. Lokacija je na črnomercu, apartman bez ikakve dileme najbolji u kojem sam bio kod neke cure. Obzirom da je dosta stroga po pitanju pravila očekivao sam onako hladan i profesionalan pristup, da me ufino samo odradi, e tu sam se jebeno iznenadio. Ulazim unutra, a ona me dočekala u crvenom rublju, sva namirisana, svježa i tip top uređena, poljubac odmah na dolasku, osmijeh od uha do uha, još kad je vidila da sam donio bocu rosea zahvalila se sto puta. Iskomentirao sam kako je apartman top, odma mi je pokazala cijeli prostor. Sjeli smo 5 minuta na kauč, malo pričali i onda me pita je li mi se žuri, odgovorim da ne, a ona kaže da joj je klijent iza mene odgodio tako da imamo jako puno vremena. Diže se, uzima dvije čaše, otvara vino i krećemo pit. Jedno sat vremena smo pili, zajebavali se, smijali, popili cijelu bocu i nakon toga me prima za ruku i ajmo u sobu, tamo striptiz, skida malo sebe, malo mene, kaže mi da legnem na leđa, dođe kraj mene, ljubi me kao da nema sutra i onda je krenila radit dolje, prvo masaža i drkanje nekim uljem, osobno to još nisam doživio, predobar osjećaj, a ona točno zna šta radi, nakon toga ga stavlja među sise pa u usta i kreće najbolji oral ikad, tu sam i završio nakon koju minutu prvi put jer ženska tolko dobro puši da se to ne može riječima opisat. U pauzi legnem na trbuh i masaža kompletnog tijela, od noge pa sve do vrata, jako je dobra u tome, u jednom trenu me samo okrenila, onako kurvanjski pogledala i krenila opet pušit, pa cowgirl, reverse cowgirl i doggy di završavam po tijelu. Može se odmah i otuširat, kupaona savršeno čista, ručnici čisti. Vraćam se u sobu, ona i dalje gola na krevetu pita oćemo se mazit, ljubili smo se jedno 10 minuta, ona je čak htjela i treću rundu ali ja sam rekao da ne mogu, premorila me žena.

Cijena za uru je 280 EUR, na kraju sam ostao malo ispod dva ipo sata, ono šta je fascinantno je da sam platio tek nakon šta smo sve završili, dao sam joj 330 na kraju zbog truda, čak nije prvo htjela prihvatit taj extra keš, ali po meni je stvarno zaslužila. Šta se tiče tijela, vidi se da to nije tijelo neke utegnute 25-godisnjakinje, ali ženska je za svoje godine u top formi, za moje standarde fantastična guzica i sise, nenormalan trud u krevetu, higijena tip top i više ne puši, nećete osjetit nikakav smrad po cigarama na njoj ili u stanu. Ako netko traži vrhunsku akciju i potpunu posvećenost klijentu onda je morate posjetit

I samo da napomenem, kod nje nema klijenata kao na traci, između svakog dogovora uzima barem sat vremena slobodno, ako ne i više, da se pripremi i otušira, maks može primit 3-4 klijenta u danu tako da ovo nije ženska kod koje je kao na kolodvoru
Dal priča engleski ili samo površno?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh