BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Otiša do Carol jučer, i otkrija još jedan dragulj... U stanu sa njom je i Milena, kako sam stara mušterija od Carol (prečesto u zadnje vrime) omogućila mi je i trojac sa Milenom.
Prvi put trojac i mogu reć da sam više nego zadovoljan. Cura zna posa...
Pita sam je da mi pošalje link da podilim sa vama ovo iskustvo... Ali napomenule su da trojac ne rade često, samo onima koji to zasluže... Jebote posta sam ka pretplatnik...

Visoka, mrsava, prirodna, manekenski tip. Moj tip pa mi je vizualno jako odgovarala. I stvarno jedna od najuzih s kojima sam bio. Trenje na maksimum haha.
Lose strane: pusenje 6/10. Prostor super ali ne bas diskretan. Cura dosta hladna...u biti klasicna ljepotica koja se ne treba truditi u krevetu. Da malo bolje glumi bila bi vrhunska. Ne bih ponovio ali nije mi ni zao.
Ja ju isto pikiram. Kakva je po pitanju ostalog? Gfe? Ljubljenje? Zajedničko tuširanje? Sve je napisala da može naravno :)

Dugo nisam vidio neku recenziju za famoznu Mayku, u Zagrebu je od danas, dogovorio sam se s dotičnom za večeras pa da vidimo

Recenzija svakako ide kroz sutra ujutro
Bio sam ja prošle godine.
Po meni ne vrijedi tih novaca,onda je bilo 260 šta je po meni puno za ženu koja ima preko 40 godina i kojoj sise vise a guza poprilično mlohava pogotovo to dođe do izražaja kada se skine.Ona se trudi ali po meni ništa spektakularno.Uz to je pušač i to me smetalo kod ljubljena.
Pohvaliti ću higijenu i odličan apartman ali cijena i usluga nikako ne vrijedi tih novaca a i sada traži vise.Trenutno u Zagrebu za te novce se mogu riješiti 2 cure koje su i zgodnije i mlađe.

Visoka, mrsava, prirodna, manekenski tip. Moj tip pa mi je vizualno jako odgovarala. I stvarno jedna od najuzih s kojima sam bio. Trenje na maksimum haha.
Lose strane: pusenje 6/10. Prostor super ali ne bas diskretan. Cura dosta hladna...u biti klasicna ljepotica koja se ne treba truditi u krevetu. Da malo bolje glumi bila bi vrhunska. Ne bih ponovio ali nije mi ni zao.
Bas je fina I prirodna ne kao ove debele, guzate , umjetne...

Evo drustvo da i ja nesto podjelim,da nebi bilo da samo ispitujem u grupi.
Bio danas kod Ambar i mogu rec da sam zadovoljan.
Cura je ista ko sa slike, sitna mala slatka,tko to voli bit ce prezadovoljan.
150 evropljana za sat. Dosta opustena atmosfera. Vise mi se dopadaju curke sa velikim atributima,ali htio sam probat nesto novo. Kupilo me sto je dosta uska i sto se trudi.

Bio sam ja prošle godine.
Po meni ne vrijedi tih novaca,onda je bilo 260 šta je po meni puno za ženu koja ima preko 40 godina i kojoj sise vise a guza poprilično mlohava pogotovo to dođe do izražaja kada se skine.Ona se trudi ali po meni ništa spektakularno.Uz to je pušač i to me smetalo kod ljubljena.
Pohvaliti ću higijenu i odličan apartman ali cijena i usluga nikako ne vrijedi tih novaca a i sada traži vise.Trenutno u Zagrebu za te novce se mogu riješiti 2 cure koje su i zgodnije i mlađe.

Ufff, ajmo ovako

Starija je od svih tih mladih, ni tragova cigareta na njoj ili u stanu, platio sam 260 za sat, a na kraju ostao preko dva (hvala onome koji je otkazao iza mene pa je imala vremena), osobno sam prezadovoljan, jako se trudi, kompletno posvećena klijentu za vrijeme susreta, apartman vrhunski na črnomercu, u životu nisam doživio ovakav oral i masažu između akcija, skupa je, ali po meni ovo vrijedi osobno iskusit, žena je boginja u krevetu

Bio jučer kod ove brazilke
Lokacija Savska 108, cura je stvarno dobra.
Izgled više nego dobar, ljubazna, prostor uredan.
Uzeo 30min. za 100€, kad je krenula akcija vidio sam da je jako dobra, tijelo vrhunsko, preplanule, duga crna kosa...
Ljubi se strastveno tako da imaš osjećaj da ti je cura, ne požuruje, imaš osjećaj da i ona uživa.
Nadoplatio 50€ da ne bi prekratko trajalo.
Nastavili s ljubljenjem, prekrasan osjećaj, oral bez-fenomenalan.
U sexu uživa i ne požuruje.
Preporučujem svakome, dugo već nisam bio kod takve cure.
Jedino joj je slab engleski, samo translate, brazilka je.
Otišao prezadovoljan.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh