BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ima li na EGE-u neka Ruskinja, Ukrajinka ili Bjeloruskinja za 100 eura?
Ima ih par za 120. Možda bi se dalo spustit.

Od tih, probao kod Veronike.
Dogovorili sve i 5 min prije nego sam stigao na lokaciju šaljem poruku i više se nije javljala pa sam otišao kod druge za 150

Ova u prolazu izgleda zanimljivo

Bio tko mozda?

Ova ima još jedan oglas-

Razlikuju se u cijeni i malo u opisu. Predpostavljam da iza jednog od nijh nije ona (možda i iza oba), pa ako je neko bio molim da napiše.

Bio danas kod Irine,

+385 916 021 278

Jest da je malo skupa, ali vrijedi svakog centa. Iskreno se ne sjecam kad sam imao tak dobar seks. Oral na meni jako dobar, moze deepthroat. Kad sam njoj radio oral, svrsila je bez problema. Puno se ljubi i to jako dobro. Seks je bio u vise poza, te se uopce ne buni na bilo sto.

Uglavnom, zena je zmaj. Za par dana ide u Rijeku, ali mislim da ce se opet vratiti u Zagreb na kratko.

Evo nakon dugo vremena dodem u ZG.
Ona kod koje inace idem je bila zauzeta.

Probam s ovom dogovorit, potvrdim da dolazim za 10-15 min i dodem na adresu i napsie mi termina za sat vremena al moze.
Naravno da ne moze. Ako cijenite svoje vrijeme izbjegavat, ako imate viska vremena zajebavate se s terminima

Evo nakon dugo vremena dodem u ZG.
Ona kod koje inace idem je bila zauzeta.

Probam s ovom dogovorit, potvrdim da dolazim za 10-15 min i dodem na adresu i napsie mi termina za sat vremena al moze.
Naravno da ne moze. Ako cijenite svoje vrijeme izbjegavat, ako imate viska vremena zajebavate se s terminima
E ta je i meni primamljiva već neko vrijeme a nigdje nitko ništa o njoj, ima još jedan profil i baš me zanima otkriti, ja ću u Zg idući tjedan ako tko uspije prije provjerit pišite

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh