BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio kod Ivanke, slike su njene. Tijelo je top, prirodno. Lice je zamagleno, ali je lijepa.

Mlada Ukrainka, vrlo nasmiješena i opuštena. Dogovor vrlo lagan, bez šetanja.

Pušenje, sex, razgovor, atmosfera meni je sve bilo TOP. Neznam dali smo kliknuli ili šta, ali meni najbolji sex u životu.

Tko je u Zagrebu, neka proba :).
Meni je ona definitivno top ali početkom godine kad je bila u Zagrebu nije htjela ispod 250 spustiti cijenu. Bio sam 4 puta kod nje prošle godine ali ove godine mi se zamjerila s tim da ne želi ispod 250...

Bio kod ove jučer 1h za 250, teška žalost... Uživo izgleda lošije nego na slikama. Umjetna guzica. Bila je sva neka drvena i na silu odrađivala. Pushing je bio koma, samo jedno te isti pokret i zubima struže. Morao sam joj više puta reći da uspori malo. Drkanje je uglavnom na suvo (valjda štedi lubrikant). Negdje pred kraj mi je dopizdilo pa sam uzeo bocu u ruke i sam počeo doljevat u obilnim količinama. Pica nije bila glatka obrijana nego ko brusni papir. Prvih cca 30 minuta mi se nije mogo uopće dić kurac nego mi se digo mi se tek kad sam ga solo počeo drkat. A i svršio sam tako da sam ga izdrko pred njom. Ocjena 2/10, ne bih je preporučio.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh