Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg onda nitko ništa ne bi jebao iz straha od bolesti, a koliko ja vidim na ovom forumu prostitucija cvateKod spolnih bolesti kljucni detalji su nevidljivi simptomi.
Osoba moze biti zarazna dulje vrijeme bilo kojom ili više bolesti a da nema vidljive simptomes.
Da li je netko nesto dobio ovisi I moze se znati samo sa pravovaljanim testiranjem
Pa ko te tjera da ližeš? Uvališ prstenjak i svi sretniOna nece da pusi bez kondoma jer je rizicno a kad joj lizete picku onda je to ok haha![]()
Uživaj stari, I ja ću sutra ili prekosutra svratitiJavila mi se krisa idem jebat veceras ima novi broj
On nek je napuni pa je ti sutradan obližiUživaj stari, I ja ću sutra ili prekosutra svratiti
Uživaj stari, I ja ću sutra ili prekosutra svratiti
Cura drži higijenu i pere se. Ne sudi o tuđoj higijena na osnovu svojeOn nek je napuni pa je ti sutradan obliži
Cura drži higijenu i pere se. Ne sudi o tuđoj higijena na osnovu svoje
Čini mi se da projiciraš. Ako znaš što to znači. Ali ne vjerujem da su te tvoji to učili.
Ništa tebe nisu naučili
Solarno - lovu na sunce kad si s njom u apartmanu.Mene zanima koje opcije plaćanja prakticiraju cure ?
Ova zadnja je bomba
Pozdrav momci, zanima me jel bio iko kod ovih i ako ima neko neku za preporucit
Jesi bio?Ova zadnja je bomba
Nisam,samo kazemJesi bio?
Meni je ova angela topOva zadnja je bomba
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|