Richard Sharpe
Well-known member
A ove pomenute princeze nabijem na kurac! Staviš oglas pa se ne javljaš, ako ti se ne radi onda ga skini da ne zajebavaj ljude okolo 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slažem se od crnih sigurno među najboljima koje su se pojavljivale na našem tržištu uz crnu IrinuSad iz ZG stigao. Manu i Nicol ne odgovaraju na poruke, nisu ih ni pročitale još uvijek, tako da je odluka pala na Sarajane. Odgovorila je na upit brzo i lako i jednostavno smo se dogovorili. Engleski joj je dobar pa nema problema oko sporazumijevanja. Cura je prava bombica, prelijepa afrolatina, mirišljava i čista. Dočekala me u seksi rublju i odmah nakon tuširanja je krenulo ljubljenje i predigra što odlično radi! Seks je bio fenomenalan u više poza, miješa, stenje, ljubi se i ne koristi lubrikant uopšte. Platio sam sad vremena sa dva pucnja i otišao sam prezadovoljanPreporučujem je svima definitivno vrijedi 200 europljana sat vremena sa njom.
Nisam još probao crnkinja, a pošto ovu svi Hvalite definitivno idemI jako je lijepa u faci![]()
Puši sa kondomom ili bez?Sad iz ZG stigao. Manu i Nicol ne odgovaraju na poruke, nisu ih ni pročitale još uvijek, tako da je odluka pala na Sarajane. Odgovorila je na upit brzo i lako i jednostavno smo se dogovorili. Engleski joj je dobar pa nema problema oko sporazumijevanja. Cura je prava bombica, prelijepa afrolatina, mirišljava i čista. Dočekala me u seksi rublju i odmah nakon tuširanja je krenulo ljubljenje i predigra što odlično radi! Seks je bio fenomenalan u više poza, miješa, stenje, ljubi se i ne koristi lubrikant uopšte. Platio sam sad vremena sa dva pucnja i otišao sam prezadovoljanPreporučujem je svima definitivno vrijedi 200 europljana sat vremena sa njom.
otišla je doma na odmor i malo da se oporavi od svega, kaže da se dosta istrošila, ima dečkaA odakle ti znas da siri zarazu jedi bio kod nje pokupio nesto ili laprdas glupisti
Po tvom je izazvala epidemiju sifilisa u Zg
Eto pljuvali ste po curi i nemoze se vise dobiti mob joj iskljucen
Sa kondomom. Meni to lično ne smeta, a i pušenje joj je fenomenalno....Prvo ti poturi picu pod nos da je diras i lizes (ima piercing na klići), a onda se okrene i gleda te u oči dok ga guta i balavi....topPuši sa kondomom ili bez?
Ona nece da pusi bez kondoma jer je rizicno a kad joj lizete picku onda je to ok hahaSa kondomom. Meni to lično ne smeta, a i pušenje joj je fenomenalno....Prvo ti poturi picu pod nos da je diras i lizes (ima piercing na klići), a onda se okrene i gleda te u oči dok ga guta i balavi....top![]()
Šanse za dobit sifilis od sifiličarke u seksu sa kondomom su do 26%, ovisno gdje se nalazi sifilični čir, pa ti jebi tu Krisu:
The chance of contracting syphilis through one-time protected sex with a person who has syphilis is between 0% and 26.7%. It depends on the location of the sore and whether it is covered by a condom.
Ovako izgledaju sifilična usta, pa ti daj Krisi da ti ga popuši:
E jbg onda nitko ništa ne bi jebao iz straha od bolesti, a koliko ja vidim na ovom forumu prostitucija cvateKod spolnih bolesti kljucni detalji su nevidljivi simptomi.
Osoba moze biti zarazna dulje vrijeme bilo kojom ili više bolesti a da nema vidljive simptomes.
Da li je netko nesto dobio ovisi I moze se znati samo sa pravovaljanim testiranjem
Pa ko te tjera da ližeš? Uvališ prstenjak i svi sretniOna nece da pusi bez kondoma jer je rizicno a kad joj lizete picku onda je to ok haha![]()
Uživaj stari, I ja ću sutra ili prekosutra svratitiJavila mi se krisa idem jebat veceras ima novi broj
On nek je napuni pa je ti sutradan obližiUživaj stari, I ja ću sutra ili prekosutra svratiti
Uživaj stari, I ja ću sutra ili prekosutra svratiti
Cura drži higijenu i pere se. Ne sudi o tuđoj higijena na osnovu svojeOn nek je napuni pa je ti sutradan obliži
Cura drži higijenu i pere se. Ne sudi o tuđoj higijena na osnovu svoje
Čini mi se da projiciraš. Ako znaš što to znači. Ali ne vjerujem da su te tvoji to učili.
Ništa tebe nisu naučili
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |