BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Posjetio tetu, stan je u golikovoj, tamo predpostavljam da samo dođe odradit i stan bi mogao biti i bolji. Dogovor jednostavan, dočekala me, bez komplikacije, nije tražila selfi, odma s vrata je krenula priča da ona nema pimpa, nešto u smislu kao nemoj me opljačkat i te price ja reko neću ne Brini.
Akcija dobra, dobro puši, uživa, sudjeluje, slini… bas se izvija na kurcu, bio sam gotov za 10 minuta… druga tura je bila jebenija, bas sam je razvaljivao od kurca… Ugl sise su malo čudne sad nez, bas ko da imaš dvije tvrde lopte i to je to.. dal bi ponovi, nezz..

Posjetio tetu, stan je u golikovoj, tamo predpostavljam da samo dođe odradit i stan bi mogao biti i bolji. Dogovor jednostavan, dočekala me, bez komplikacije, nije tražila selfi, odma s vrata je krenula priča da ona nema pimpa, nešto u smislu kao nemoj me opljačkat i te price ja reko neću ne Brini.
Akcija dobra, dobro puši, uživa, sudjeluje, slini… bas se izvija na kurcu, bio sam gotov za 10 minuta… druga tura je bila jebenija, bas sam je razvaljivao od kurca… Ugl sise su malo čudne sad nez, bas ko da imaš dvije tvrde lopte i to je to.. dal bi ponovi, nezz..
ruskinje se najviše trude

Bio jučer. Nije uopće ta sa slike. Ruskinja je, priča engleski. Nije baš nešto zainteresirana. Blowjob srednja žalost tako da mi se i spustio nakon nekog vremena. Akcija nula bodova, tuširanje obavezno. Bačene pare, ali idemo dalje. Znao sam da su Ruskinje hladne, a sad sam si to i dokazao. Da je barem bilo ovo mače sa fotografija vjerojatno mi se ne bi spustio. Nisam ni ja nešto u top formi, ali ovoj se vidi da se ne da raditi.

Nagovoren od pozitivnih komentara, i zasicenja od latina, otišao sam posjetiti ovu rusku djevojku. Rijetko idem kod njih jer svi znamo da su uglavnom hladne i odbojne, ali ova je potpuna suprotnost. Jaaaako zgodna uživo, savršene noge i guza, vitke i vretenaste, top izgled, tu nema zamjerke. Akcija odlična, u svim elementima. Čista, uredna, voli se zezat, dobar engleski, bas topla osoba, svakao jaaaaaka preporuka i ponavljam svakako. Tko želi zgodnu ruskinju, to je to, teško ćete naći bolju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh