BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Krisa

+385919845706

Bio kod nje u petak. Dok sam čeko blizu ulaza, dvojica su bili kod nje. Uđem u stan, kaže nema kondoma pa će mi dat bez i ima sljedećeg klijenta za 15 min ako mi to odgovara. Odusto i na ulazu u zgradu već dolazi sljedeći lik. Dok sam čeko prijevoz još je jedan ušo. Doslovno svima daje bez, a ljudi dolaze kao da ne postoji sutra.
Po tome, tu se izmjenjuje po 4 jebača u sat vremena i svi jebu bez (osim ako nose svoje kondome).
To je ruski rulet u kojemu nije 1/6 metaka u bubnju nego 5/6.
S vedrije strane, bar je dobro podmazana...

Od srca svim forumašima koji se upuštaju u to želim puno sreće.
Čak i zavidim na hrabrosti.

Cura je "bomba" kojoj je počelo odbrojavanje. Samo je pitanje kada će doći do nule i "eksplodirati".

Meni je cura zgodna i planirao sam ju eventualno posjetiti, ali kako vrijeme prolazi sve sam sigurniji da neću. Nixau dobro kaže, svatko za sebe najbolje zna, ali ajde kolege razmišljajte gornjom glavom.
možda već je, ali kapu na glavu, dogovorio u 11 i ne javlja se, prozori spušteni na prizemlju, otkad ona radi? koji kar? jebo je ja i takav profesionalizam

Dali ima u ZG neki privatni doktor koji prepiše Doy PEP ili PrEP?
Ovisi, ako ti se da riskirat ovakav scenario i sramoćenje:

- Dobar dan, je li to doktor Perić?
- Da doktor na telefonu, što trebate?
- Namjeravam guzit jednu ukrajinku kurvicu bez kondoma i da svršim u nju, treba mi doxy-prep.
- Ha-haha, jel' se vi to zajebavate sa mnom?
Telefonska slušalica poklopljena... tu-tu-tu...

Upravo radi ovakvog scenarija, odgovor je negativan.

Ovisi, ako ti se da riskirat ovakav scenario i sramoćenje:

- Dobar dan, je li to doktor Perić?
- Da doktor na telefonu, što trebate?
- Namjeravam guzit jednu ukrajinku kurvicu bez kondoma i da svršim u nju, treba mi doxy-prep.
- Ha-haha, jel' se vi to zajebavate sa mnom?
Telefonska slušalica poklopljena... tu-tu-tu...

Upravo radi ovakvog scenarija, odgovor je negativan.
bugarka, neda bez papira

Krisa

+385919845706

Bio kod nje u petak. Dok sam čeko blizu ulaza, dvojica su bili kod nje. Uđem u stan, kaže nema kondoma pa će mi dat bez i ima sljedećeg klijenta za 15 min ako mi to odgovara. Odusto i na ulazu u zgradu već dolazi sljedeći lik. Dok sam čeko prijevoz još je jedan ušo. Doslovno svima daje bez, a ljudi dolaze kao da ne postoji sutra.
malo kurca, neda bez testa da si čisti

Po tome, tu se izmjenjuje po 4 jebača u sat vremena i svi jebu bez (osim ako nose svoje kondome).

malo kurca, to svi seru, ima zalihu kutija a konzum joj je preko puta, p.s. nemože joj pička toliko izdržat, stišče pizzu neko vrijeme i onda odustane… jebeno jaše i u drugim pozama je super, ali brzo traži zamjenu da ti skačeš, uglavnom ja skakao 80% ona 20%.
Ženska je super…

ako jebu po minutu-dvije… onda da, 8 min jebanja i 52 minute odmora 🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh