prckko
Well-known member
nego kakoBio kod krise jucer 2puta mala je stvarno top karao ju bez kondoma

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego kakoBio kod krise jucer 2puta mala je stvarno top karao ju bez kondoma
meni je dala lizat šupčićVika je izgledom kao i ja slikama nema fotoshopa bio sam s njom jednom jer nisam uspio ništa drugo dogovoriti a ona se prva javila, ima recenzija. Vidio sam je i na ulici uživo stvarno je bomba.
Klasična hladna lutka Ruskinja/Ukrainka što je već, nemoj tu očekivati ljubljenje, nikakav GFE i vatrenost.
Da se dirati po tijelu, i može se lizati i ima lijepu usku slatku pipicu s velikim usminama.
Većinu stvari navedenih u oglasu ne radi, puši onako preko kurca, nema svrsavanja po licu, tijelu, usta.
Ne radi anal i neda lizati guzu makar pogled na to dupe izaziva potrebu za uranjanjem jezika u međugužje.
mora i narodna milicija negdje jaja isprazniti ..znate za koju crkavicu oni radeJa sam 3 puta uspio u Bj... Ovo sa Borikom prošao i ja i ista fora sa hotelom, neka bitanga pokušava naplatit porez na budale... Zadnji puta u Bj legit bila sitna, sisata i guzata Peruanka koja mi rekla kao da policija ucjenjuje besplatnom jebačinom i da su nekim kolegicama uzeli novce pod prijetnjom pištoljem. Onog koji je to napravio trebalo bi kastrirati....
Kažeš da je Brazilka a na oglasu piše da je Francuskinja?
Super čokoloadica.
Lijepo lice i odlicno tijelo, posebno izdvajam sise, a i guza ne zaostaje. Uglavnom slike se realne.
Akcija isto super, ljubi se, oral vlažni, liže jaja, sex isto super. Jedini minus ne da ni taknuti picu, a kamoli fingering ili lizanje.
Brazilka, sa standarno lošim/nepostojećim engleskim.
I uzmite je na sat i dajte joj da vas izmasira, zna sto radi.
Ja sam bio 2 dana zaredom, pa eto to je najbolja preporuka.
I da, na EGE su 2 crnkinje Anitte, kakva je druga pojma nemam.
Prvo normalno, a onda u pičkuBio kod krise jucer 2puta mala je stvarno top karao ju bez kondoma
Čestitke na tom nevjerojatnom postignuću.meni je dala lizat šupčić![]()
Na oglasu svasta mozr pisati, ova je definitivno Brazilka.Kažeš da je Brazilka a na oglasu piše da je Francuskinja?
ova mi je na listi otkad se pojavila u ZG, otić ću idući tjedan sigurno kod nje… a o ovoj drugoj Anitti se pisalo dosta po forumu
Super čokoloadica.
Lijepo lice i odlicno tijelo, posebno izdvajam sise, a i guza ne zaostaje. Uglavnom slike se realne.
Akcija isto super, ljubi se, oral vlažni, liže jaja, sex isto super. Jedini minus ne da ni taknuti picu, a kamoli fingering ili lizanje.
Brazilka, sa standarno lošim/nepostojećim engleskim.
I uzmite je na sat i dajte joj da vas izmasira, zna sto radi.
Ja sam bio 2 dana zaredom, pa eto to je najbolja preporuka.
I da, na EGE su 2 crnkinje Anitte, kakva je druga pojma nemam.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|