Wolfenstain18
Member
Daj mi pojasni ovo,ako ima test i nema bolestinu u cem je problem onda jebat ajd mi reci sad jednu pametnu?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj mi pojasni ovo,ako ima test i nema bolestinu u cem je problem onda jebat ajd mi reci sad jednu pametnu?
Te su zanimljive iz godine u godinuImaju svake godine one dvije tete u plavom, trebalo bi to probati![]()
Jel netko onda bio kodOva mala je s onom Rachel skupa u apartmanu. Bio sam jucer kod Rachel pa sam vidio i nju. Rachel mi je def zgodnija puno. Sad nudi i snimanje uz doplatu, a i njih dvije rade skupa
Sa pojedinim može, ne sa svakomBok društvo!
Jel' se može s brazilkama dogovoriti neki seks na brzaka, tipa 10-15 minuta za 50 eura?
Ove opcije pola sata, sat, to mi je sve previše![]()
Nema.Ima koja na istoku zagreba
Sa pojedinim može, ne sa svakom
Hej, teško, možda neka ako naleti, eventualno izvući minimum 70-80e za 15-20 min..Bok društvo!
Jel' se može s brazilkama dogovoriti neki seks na brzaka, tipa 10-15 minuta za 50 eura?
Ove opcije pola sata, sat, to mi je sve previše![]()
Sto se tiče outcalla neke imaju to u ponudi. Ja sam jednom to koristio. Bella se zvala (sad je nema na Ege). Ona je došla kod mene i koštalo me 50 eura više nego da sam ja otišao kod nje.Sad već kad sam otkrio forum da se malo i okoristim.
Pročitao sam zadnji 30-40 stranica (da nebi bio odgovor "imaš sve u komentarima)
Planiram idući tjedan u akciju, našao sam neke "favorite", ako možete nabacit komentar. U fokusu je GFE i da nije bezvoljna i da izgleda top.
Vidim spominjete tu neku ROXANE, ali njenog EGE nema?! Fora mi se čini Irina, Bruna, Ambar, Maria, Katty, Bella, July, Reyna, Danna, Maite, Ines (hrvatica??), Anja (srpkinja?), Noa.
Kako out call funkcionira? Žele li doći i mora li biti hotel ili može apartman?
Sad sam tu stavio sto njih, ako imate za preporuku, svaka čast, cijenit ću! Vratim recenzijom
Roxane, Irina, Katty. Ako ti se Katty javi preporuke.Sad već kad sam otkrio forum da se malo i okoristim.
Pročitao sam zadnji 30-40 stranica (da nebi bio odgovor "imaš sve u komentarima)
Planiram idući tjedan u akciju, našao sam neke "favorite", ako možete nabacit komentar. U fokusu je GFE i da nije bezvoljna i da izgleda top.
Vidim spominjete tu neku ROXANE, ali njenog EGE nema?! Fora mi se čini Irina, Bruna, Ambar, Maria, Katty, Bella, July, Reyna, Danna, Maite, Ines (hrvatica??), Anja (srpkinja?), Noa.
Sad sam tu stavio sto njih, ako imate za preporuku, svaka čast, cijenit ću! Vratim recenzijom
Manu dobra zbog?Roxane, Irina, Katty. Ako ti se Katty javi preporuke.
Od onih sta nisi naveo jos Manu, isto ako ti se javi.
Manu dobra zbog?
Imaš link?
Manu je extra, kao i Katty. Ako predes po forumu malo budes shvatio. Ima recenzija, sve pozitivne. I jedne od rijetkih koje dolaze ovdje vec neko vrijeme i uvjek ostaju par mjeseci.Manu dobra zbog?
Imaš link?
Outcall samo? Cudno. Neznam, nisam bio cca mjesec dana.Javio se Roxane i Katty, nije bilo odgovora. Manu je rekla samo outcall, sto sam ja odbio, ali je napisala next time baby. Rekao sam joj da mi javi kad ce moci incall, al mozes misliti kak bude.
Pozdrav,Sad već kad sam otkrio forum da se malo i okoristim.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|