Otiso, otvorila mi druga zenska pa se okrenuo. Nije bila losa mala al mi je dosta prevara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jebiga, dobro da si rekao, nekako sam za ovu bio poprilično siguran da je tuOtiso, otvorila mi druga zenska pa se okrenuo. Nije bila losa mala al mi je dosta prevara.
S obzirom kako izgledaju trebale bi spustiti kriterije. Treba biti realan i reći da se nijedna naša ne može nositi sa latinama, Ukrajinkama i Ruskinjama u izgledu, a posebno u pristupu poslu.Koje rekao da naše nisu ni za šta, samo su zahtjevnije.
Apsolutno se slažem. Kakvih sve tipova cura traže da im se plati još visoke cifre...S obzirom kako izgledaju trebale bi spustiti kriterije. Treba biti realan i reći da se nijedna naša ne može nositi sa latinama, Ukrajinkama i Ruskinjama u izgledu, a posebno u pristupu poslu.
Imas komentare na EGE profilu. I na HR jeziku.
Ne nalazim ništa o ovoj djevojci, ako ima koja dobra duša da podijeli info jel se isplati posjetiti je. Hvala
Kuzim, ali ne znam koliko je sigurno ostavljat im selfije, da nebi to završilo na nekim sumnjivim kanalima osim njihovog google drive-a, ili mozda u rukama murije. Možda sam paranoican, ali evo ne znam...Pljackaju ih, prijete im i zbog toga traze.
Imaju google drive gdje stavljaju slike momaka s kojima su imali odnos i da li je bilo okej ponasanje. Yebiga, razumijem ih kad sam cuo kakvi im dolaze.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|