BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

+33 784 24 22 32

Nema oglas za nju. Za dogovor sam se dopisivo sa svodnikom, a stanu je strankinja. Dugo sam u ovom sportu i ovo je jedno od boljih iskustava. Ljubi se, ima velike prirodne sise, veliku guzu. Možeš kako hoćeš (naravno sa zaštitom). Lokacija je blizu Sheratona. Da imam para išo bih svaki dan. Pola sata 120/ sat 180. Uživajte

+33 784 24 22 32

Nema oglas za nju. Za dogovor sam se dopisivo sa svodnikom, a stanu je strankinja. Dugo sam u ovom sportu i ovo je jedno od boljih iskustava. Ljubi se, ima velike prirodne sise, veliku guzu. Možeš kako hoćeš (naravno sa zaštitom). Lokacija je blizu Sheratona. Da imam para išo bih svaki dan. Pola sata 120/ sat 180. Uživajte
Prije bila pod oglasom Iva?

Kontaktirao ju, samo dobio odgovor: Hi, i to je to. A cinila se skroz zanimljiva

Zar nisi upravo ti pisao kako si jebao sve i svašta po Brazilu za 10 dolara na sat? Tad si tvrdio da nema u favelama ništa bez kondoma, a sad ovo ovdje pišeš. Smiri se malo, bipolarni.
Ej trofazni ukljuci se u trafostanicu.

Kakav Brazil jbt. Pa Brazilci se jebu. U Brazil ko putuje jebe brazilcima zene. Ali I brazilci se jebu.

Znas ti sta je u favelama I njihovim birtijama imaju posebna imena ?
Pa ovdje u svratistima je higijena + 5 za tamo.

Znaci brazilci se kefaju svakako. S kondomima I bez, I kad dodju stranci karati Brazilke onda "kupe sve" sto je u toj picki na toj picki I ostalo.

Ovo sto putuje, po Hrvatskoj I Dalmaciji te zagrebu nitko od vas ne bi taknuo prstom u Brazilu.

Pitas se zasto ? Pa zato sto bi nasao u jednoj birtijetini 50 boljih. A u samom gradu na 1000 boljih.

A vi odje, konkretno onaj konj. Ide guziti curu ispod 18 godina. To se vidi da je ona na "rubnoj granici" I ko zna kako je dosla u Hrvatsku, koji je debil koji ju je doveo, I onda se cudi kako mu ga nece.
Znaci to je za uskok da istrazi stranicu I debile koji stoje iza te male gore...

A vi u redu lizete tudja govna iz picki....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh