BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ljudi moji.
60 eura 15 min
100 eura 30 min
150 eura sat
Ja sam smanjio na 50 15 min tak da se i ostale cifre daju snizit pretpostavljam
ženska ko sa slike, ne kužim se u silikone, izgledaju ko silikoni, al na osjet i izgled (bez ožiljaka) su ko prirodne, solidna guza, uživila se i trudi se udovoljit, vesela i nasmijana. Sa još jednom ženskom u stanu u gundulićevoj, druga je isto ok

Ljudi moji.
60 eura 15 min
100 eura 30 min
150 eura sat
ženska ko sa slike, ne kužim se u silikone, izgledaju ko silikoni, al na osjet i izgled (bez ožiljaka) su ko prirodne, solidna guza, uživila se i trudi se udovoljit, vesela i nasmijana. Sa još jednom ženskom u stanu u gundulićevoj, druga je isto ok
Da li si ti siguran da ona nije imala čunu pa napravila operaciju i stavila picu????

Ljudi moji.
60 eura 15 min
100 eura 30 min
150 eura sat
Hej, ja idem danas i rekla da je na Draškovićevoj, jel tebi mijenjala u zadnji čas ili si odmah Gundulicevu adresu dobio?
Jel se ljubi? Oral doplata bez ili? S tim da je meni rekla 80 eur 15 min jel i tebi tako pa si pregovarao na 50??

Ti pričaš o Rachel, tako reci da znamo
Tako je 😃

evo i ja bio prvi put kod nje i potvrđujem sve ranije hvalospjeva fala momci na preporukama 👏
slatkica mala, i bolja nego na fotkama, tolko hot da dobro da sam uzeo 15 minuta samo za prvi put jer sam bio gotov brzo ko kokice u mikrovalnoj 🤣
I to je bilo sad kad sam je probudio jer je zaspala, a mogu si mislit kakva je tek kad je skroz budna..
Cimerica brijem da joj je ova ispod Isabela, slatka isto, taman je kuhala nešto i ako je hrana fina kao cimerica onda su se fino fino najele sad kad sam otišao. U svakom slučaju probat ću i nju, a vama eto obje za preporuku. Draškovićeva, i rekla je da je još 3 tjedna tu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh