Parkiraj se u Branimir garaza...Jel na strani di je drvece ili kontra u Draškovičevoj, da ne pješačim puno ak nema parkiga......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Parkiraj se u Branimir garaza...Jel na strani di je drvece ili kontra u Draškovičevoj, da ne pješačim puno ak nema parkiga......
baš, lik je toliko glup da ne razumije da translate nikad ne prevodi koristeći slang, a on je u reviewu imao riječi poput "pica", "liznul", "niš onda", "udaral" i sl.... Liku je nepojmljivo da su zarezi i točke na svom mjestu i neutemeljeno nekog optužuje bez da je uopće proučio review. Ukratko, čovjek se sam okrunio za najveću budalu na forumu. Kakav idiotNjemu je jednostavno nepojmljivo da netko zna pisati bez grešaka
Ustvari ovaj NickNickSrb je napisao da je to netko uz pomoć Google Translatea napisao.... kakav idiot isusa ti boga. OK, prvotni optuživač je idiot jer mu smetaju dobro korišteni zarezi ili točke, ali ovaj Nick je ipak idiot dana, mjeseca, godine - jer tvrdi da je review s takvim riječima napisan uz pomoć translatea. Čestitam, debili godine!baš, lik je toliko glup da ne razumije da translate nikad ne prevodi koristeći slang, a on je u reviewu imao riječi poput "pica", "liznul", "niš onda", "udaral" i sl.... Liku je nepojmljivo da su zarezi i točke na svom mjestu i neutemeljeno nekog optužuje bez da je uopće proučio review. Ukratko, čovjek se sam okrunio za najveću budalu na forumu. Kakav idiot
htio sam kod ove otić i nečkam se par dana i nestane oglas a jedina od crnkinja koja je valjala. kod Anitte ne planiram ići već sam se jednom okrenuo jer je pre glomazna bila, ne vjerujem da se to u međuvremenu promjeniloDal je tko bio?
Guza izgleda prebrutalno
ja sam nedavno bio kod Anitte prostor joj je sad tamo kod traume. nije mi bilo neko iskustvo, ogromna crnkinja i sve što radi je tu negdi oko prosjeka. u nedostatku boljih crnkinja (ako neko može nešto preporučit bilo bi super) ovo je sasvim prosječno iskustvo 3/5 bi rekao samo zato što je crnkinja inače 2/5. ona je čista i mirišljava a prostor je uredan ali ona je baš debela i ima celulita tako da sumnjam da ću s njom ponovithtio sam kod ove otić i nečkam se par dana i nestane oglas a jedina od crnkinja koja je valjala. kod Anitte ne planiram ići već sam se jednom okrenuo jer je pre glomazna bila, ne vjerujem da se to u međuvremenu promjenilo
A jel dobro pusi jel se trudi?ja sam nedavno bio kod Anitte prostor joj je sad tamo kod traume. nije mi bilo neko iskustvo, ogromna crnkinja i sve što radi je tu negdi oko prosjeka. u nedostatku boljih crnkinja (ako neko može nešto preporučit bilo bi super) ovo je sasvim prosječno iskustvo 3/5 bi rekao samo zato što je crnkinja inače 2/5. ona je čista i mirišljava a prostor je uredan ali ona je baš debela i ima celulita tako da sumnjam da ću s njom ponovit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|