BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Po fotkama izgleda da sise nisu prirodne, ali vjerojatno se fotošopirala. Kennedy kaže da je dobra, ali o ukusima se ne raspravlja. Meni je osobno po fotkama nikakva i nikada ne bih išao kod nje, ali Kennedy i ja se u rijetko čemu slažemo. Sve je to stvar ukusa i ono što je nekome dobro drugome može biti katastrofa. Vrijedi i obrnuta situacija.

Koliko je visoka? Piše,165 al mi se cini dosta višlja.

I ako joj je glas dublji od mog odoh doma
Tak oko 165cm, pravog je opisa. Ima odlicne prirodne sise i guzicu. Kazem, po meni izgleda bolje uzivo nego na slikama. Al kazem, to sam samo ja, kad vidim kakve tu muskobanjaste zenske iz Juzne Amerike ovdje hvale, zapitao bi se netko.

Poslala je adresu tako da zanemari šta piše na stranici
Ak je netko bio može i u poruku
Odi ti pa nam javi. Šteta bi bilo da takvu brutalnu guzicu propustiš. Moj prijedlog je da ju uopće ne karaš već da zagnjuriš lice u njene guzove. Pitaj je jel radi "rimming passive" i to je to. Naime, bojim se da ako je pokušaš karati zguza da ti se mali ne izgubi slučajno u njenim guzovima. U zajebanoj si situaciji jer treba unaprijed misliti o svemu.

Otputovao sam u Dubrovnik...

Bolje da nisam.

I tako sam okrenuo stranicu ne znam ni sam zasto. Ima par profila aktivnih, opet ne znam kako, jer ih lovi policija, te te picke stvarno nisu vrijedne love.

Odgovorila je korisnica valentina. Onako mala je zgodna ali apsolutno nista ne da. Jedva ga nekako popusi nakon pranja I trazi podosta za 30 min. Kad sam joj ga uvalio s kondomom naravno, nisam ga vadio 30 min. Ali mala ono samo drzi noge rasirene I misionarska 30 min.
Tocno tu tih 30 min vadim ga I kondom I fino nju zalijem, I zalijepim ogromnom hrpom.

Naravno poludjela je I pocela prijetiti momkom koji je u policiji ?

Naravno, ako ima neki pajac koji je u tome sjebo se vrhunski ako ga u zagrebu otkriju. Mozda nasa brazilska igracica blefira, mozda je uplasena ali kako god, nekako mi ne pašu ovi neki online profili.

Pa ako treba hvatat ovu muriju na crno ja se javljam kao dobrovoljac, jer ovaj los a jako skup sport je skoro gori od pušenja...

Otputovao sam u Dubrovnik...

Bolje da nisam.

I tako sam okrenuo stranicu ne znam ni sam zasto. Ima par profila aktivnih, opet ne znam kako, jer ih lovi policija, te te picke stvarno nisu vrijedne love.

Odgovorila je korisnica valentina. Onako mala je zgodna ali apsolutno nista ne da. Jedva ga nekako popusi nakon pranja I trazi podosta za 30 min. Kad sam joj ga uvalio s kondomom naravno, nisam ga vadio 30 min. Ali mala ono samo drzi noge rasirene I misionarska 30 min.
Tocno tu tih 30 min vadim ga I kondom I fino nju zalijem, I zalijepim ogromnom hrpom.

Naravno poludjela je I pocela prijetiti momkom koji je u policiji ?

Naravno, ako ima neki pajac koji je u tome sjebo se vrhunski ako ga u zagrebu otkriju. Mozda nasa brazilska igracica blefira, mozda je uplasena ali kako god, nekako mi ne pašu ovi neki online profili.

Pa ako treba hvatat ovu muriju na crno ja se javljam kao dobrovoljac, jer ovaj los a jako skup sport je skoro gori od pušenja...

Ocjena 1 od 5, vrijednost za novac 1 od 5. Izgled 4 od 5, umjetne izoperirane sise, kosa super, oci isto, lice ok, izrezama cijela mozda je I rodila... uglavnom gasi stranicu, forum I sve

I da nakon tog mucenja zvanog izdrkavanje nad 20etogodisnjim brazilkama uhvatila se mobitela.

Pretpostavljam da je u toj grupi te neradnicke ekipe koja kondome naplacuje 150 200 eura I slicne cifre te me "preporucila" u negativnom smislu ostalim korisnicama.

Jer nakon odlaska sam dobio 5 poruka od profila koji to tada nisu nikako odgovarali. Znaci, hoce novac, cash and money a za nista.

Zatvaraj to sve odmah...

I da nakon tog mucenja zvanog izdrkavanje nad 20etogodisnjim brazilkama uhvatila se mobitela.

Pretpostavljam da je u toj grupi te neradnicke ekipe koja kondome naplacuje 150 200 eura I slicne cifre te me "preporucila" u negativnom smislu ostalim korisnicama.

Jer nakon odlaska sam dobio 5 poruka od profila koji to tada nisu nikako odgovarali. Znaci, hoce novac, cash and money a za nista.

Zatvaraj to sve odmah...

Bio i ja kod Tine.

Prostor super, cisto, uredno, cisti rucnik
Odmah da kazem da je steta da nije 10 godina mladja i zgodnija u faci. Tijelo dobro.
Usluga top, pusenje vrhunsko, sama radi DT, ali sve dosta senzulno. Vec je netko napisao da nije za klasicno nabijanje vec njezniji sex. Sex isto odlican, pica se fino rasiri cim se navlazi, prste prima i na kraju finis u usta gdje sve super iscijedi. Ne guta.
30/100
Ponovit necu zbog godina, ali ga rijetko koja ovako fino i senzualno sauga.
Probati - apsolutno da
stvarno mi nije jasno kako možete ševiti prezgodnu bakicu od 30 godina 😆

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh