BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

U Osijeku ima trenutno 17 oglasa, a u Zagrebu 706 pa mi nije jasno kakav interes mafija uopće može imati u Osijeku. Što se tiče independent cura koje si branio u svome prethodnom postu one nisu uopće independent i svakome tko je bio kod tih cura jasno je da umjesto njih netko komunicira kod ugovaranja susreta. Osobno uvijek biram independent, ali daleko su one od independenta.

To sve znam, ali mi nije jasno što ti to znači da su neke cure independent, ali su zato radile dobro svoj posao.
S tim da su bile uredne, da su posao obavljale kako bi se trebalo obavljat. Nije bilo nikakvih incidenata. Jel' ti sada jasno?

S takvim tvojim stavom i razmišljanjem vidi se da je tvoj IQ manji od 85.
Nemaš pojma što se događa u tom biznisu s kurvama i kakvu vam štetu prave. Vidim da si i ti kao i veličina usredotočen samo da izjebeš, ne obazirajući što se zapravo događa oko tebe. Sigurnost vam je ugrožena. Snimaju vas, slikaju vas i imaju vaše podatke u njihovoj grupi.

A na što da budem usredotočen nego da izjebem? Da uđem u stan s povećalom i gledam okolo gdje su skrivena kamera i pimp?

Pričaš teze koje su u teoriji moguće (svaki pimp može sjedit u autu i gledat nas, sjedit u drugoj sobi u apartmanu, svaka kurva može snimat jebačinu, dijelit slike po grupama itd), a zauzvrat u praksi ne nudiš nikakvo riješenje.

Ajde ti nama reci čemu je relevantno jel mene neki pimp prati na ulasku u stan? Koji kurac ja mogu tu utjecat? Da ispitujem random ljude na ulici koji prolaze jesi ti pimp da ti kičmu polomim?

Većina njih je bila opljačkana od strane pimpova, nakon što su primijetili da neki imaju više novaca.
U Osijeku nije stanje trenutno najbolje, a Zagreb je postao i gori. U Zagrebu trenutno ima dosta mafijaša iz Istočnih zemalja, koji rade tu stvari koje nisu vezane za ovaj forum i tu temu, ali su uključeni i u prostituciju. U Zagrebu se u posljednja 3 mjeseca povećao broj pljački klijenata od strane kurvi i pimpova. Nije to samo jedna agencija nego više njih. O domaćima i da ne govorim.

Ne znam jesam pročitao jednu jedinu recenziju na ovom forumu da je netko opljačkan ili da zna nekoga tko je opljačkan. Odnosno znam da jesam jednu, ovu tvoju. Ja sam dosad u 4 godine bio na vratima cca 150 kurvi od čega sam cca 100 njih odjebao i okrenio se jer sam vidio ili da ne liče ili da će biti nezainteresirane. Nikad nisam imao nikakav problem niti susret s ikim.

Ti ako misliš da će netko ići riskirat da te pljačka za 200-300 eura kolko možeš imat u novčaniku, onda imaš problem. Boli njih kurac za tvojih 200-300 eura. Oni imaju više svojih kurvi kojima uzimaju cca 50% od zarade i okrenu vjerovatno po više tisuća eura u boljem danu. Živiš u filmu u kojem misliš da je nekom isplativo prebijat na ulici neku budalu za 200 eura. A ionako će si uzeti 100 eura od tih 200 samo da odeš i izjebeš kurvu.

Da ne govorim koliko je neisplativo nekome riskirati i da će naletit na policiju dok te pljačka, i da ćeš ti imat suzavac ili možda nešto još opasnije za samoobranu, ili da si i ti angažirao ekipu koja će te coverati u slučaju nekih problema. Hrpa varijabli koje čak i kad nebi postojale, i dalje se nikome nebi isplatilo pljačkat klijente.

Jeste da većina njih vas ne pljačkaju, ali vas varaju u smislu da ne dobijete nikakvu uslugu, a dali ste im puno novaca. Sex nikakav, sve su robotizirane. Kod nekolicine njih da i ne govorim o spolno prenosivim bolestima, ali to me ne zanima. Malo pročitajte što sam pisao u prijašnjim postovima u Osječko-Baranjskoj županiji, pa se zamislite.

I kakve ima veze pimp s tim što je kurva nezainteresirana? To je realnost ovog biznisa, imaš kurve koje neće biti zainteresirane i to je svatko od nas prošao.

Spolno prenosive bolesti su moguće u svijetu prostitucije? Pa ti si fakultet.

Ja nisam tu da se zajebavam, niti sam tu da utjerujem nekima strah u kosti. Kao što sam i napisao za Osječane, a to se i tiče i svih gradova, jer nigdje nije sigurno. Nadajte se da se vama ništa neće dogoditi, i da ne budete žrtva u bilo kojem obliku. Možda to i nekima i treba da konačno shvate što se događa u ovom hobiju. Ja vas samo upozoravam i dajem informacije, i kažem istinu što se zbilja događa tu. Na vama je red kako će te vi s tim informacijama postupat. Oni koji su čitali moje postove u Osijeku znaju što se događa i mnogo njih je primijetilo da sam im dao točne informacije. Oni koji hoće nek pročitaju što sam sve pisao. Oni koji neće ne moraju. Ako vam se nešto dogodi nemojte se žalit.
Ja nisam tu nikakav CSI Osijek, niti radimo samo na području Osijeka.
Lijep pozdrav svima.

Naravno. Ti si ovdje da nam ukažeš na teoretski moguće probleme o kojima je doslovno svatko od nas razmišljao prije nego je otišao na prvu kurvu, a zauzvrat nam ne nudiš nikakvo konkretno praktično riješenje.

Ajde da rezimiram ovo i da ti dam drugu priliku. Što točno savjetuješ meni da nadalje radim drukčije u odnosu na što sam dosad radio?

Molim te konkretan savjet bez buzz wordsa kao što su opreznost, proračunatost bla bla.

Ajde da rezimiram ovo i da ti dam drugu priliku. Što točno savjetuješ meni da nadalje radim drukčije u odnosu na što sam dosad radio?

Molim te konkretan savjet bez buzz wordsa kao što su opreznost, proračunatost bla bla.
Ti baš ništa nisi razumio. CSI Osijek- odjel za kurve, radi iz sjene neumorno vec mjesecima za tvoje bolje sutra, oni ne savjetuju, oni djeluju. Ti samo moraš biti oprezan da te ne zajebu pimpovi, kurve, mafija, političari, policija ili vojska, i to je sve. Za sve ostalo, CSI Osijek- odjel za kurve budno prati sve njih i bilježi svaki njihov potez ne bi li drzao stvari pod kontrolom kao i dosada.

Hvala Bogu da netko misli o cijeloj ovoj situaciji.
Normalno je da svi to prate I da se prati ovaj forum. Policija prati navike forumasa da bi lakse kad I'm zatreba delozirala kurve. Koga uhvate od korisnika u prekrsaju I on ce najebati.
S tim da ja zenama nikad ne placam za seks. Ja platim nama prenociste I stavim curi prst u guzu, za sve je ostalo tu Mastercard.
Vidimo da se ova tema srozala. Imamo paranoicnog tipa, koji prati kurve I policijska auta te pimpove.
S tim da ih lako ne vidi. Sto ljudi misle da ce svi lako ici na kurve, pogotovo ove u Hrvatskoj dobro su se zajebali.

Ove kurve koje su dosle u Hrvatsku su tu radi elitne prostitucije. Neke od njih zive tu zato sto nalete na ove likove, drkadjije, koji picke ne vide pa I'm plate 200 eura za sat.
Te cure su po sjevernoj Hrvatskoj jer I'm je jeftiniji smjestaj I u roku od 3 godine, zarade za kucu, ako npr zive na odredjenom mjestu u Spanjolskoj.

Mnoge od njih nisu za elitnu prostituciju, za jahte pa su prisiljene dati lokalcima za 250 eura za sat.

Medjutim, niti jedna od njih ne vrijedi, koliko prostitutke u Njemackoj, Austriji gdje se realno trebaju platiti 70 eura za sat.
Zato se to legalizira, za naplatu poreza te za testiranje od spolnih bolesti.

Ovako je ostalo samo pisati o glupostima sa interneta, te o policijskim premetačinama jednom kad susjedi popizde, jer I'm u dvoristu kod iste zenske upada hrpa nepoznatih muskaraca...

Zato ovaj koji prati tu cjelokupnu situaciju nije nista dovec paranoika koji se fokusira, na te jadne cure pune bakcila, koje sebe prisiljavaju gutat glavice jer I'm je muka u spanjolskoj konobariti...

Hvala Bogu da netko misli o cijeloj ovoj situaciji.
Normalno je da svi to prate I da se prati ovaj forum. Policija prati navike forumasa da bi lakse kad I'm zatreba delozirala kurve. Koga uhvate od korisnika u prekrsaju I on ce najebati.
S tim da ja zenama nikad ne placam za seks. Ja platim nama prenociste I stavim curi prst u guzu, za sve je ostalo tu Mastercard.
Vidimo da se ova tema srozala. Imamo paranoicnog tipa, koji prati kurve I policijska auta te pimpove.
S tim da ih lako ne vidi. Sto ljudi misle da ce svi lako ici na kurve, pogotovo ove u Hrvatskoj dobro su se zajebali.

Ove kurve koje su dosle u Hrvatsku su tu radi elitne prostitucije. Neke od njih zive tu zato sto nalete na ove likove, drkadjije, koji picke ne vide pa I'm plate 200 eura za sat.
Te cure su po sjevernoj Hrvatskoj jer I'm je jeftiniji smjestaj I u roku od 3 godine, zarade za kucu, ako npr zive na odredjenom mjestu u Spanjolskoj.

Mnoge od njih nisu za elitnu prostituciju, za jahte pa su prisiljene dati lokalcima za 250 eura za sat.

Medjutim, niti jedna od njih ne vrijedi, koliko prostitutke u Njemackoj, Austriji gdje se realno trebaju platiti 70 eura za sat.
Zato se to legalizira, za naplatu poreza te za testiranje od spolnih bolesti.

Ovako je ostalo samo pisati o glupostima sa interneta, te o policijskim premetačinama jednom kad susjedi popizde, jer I'm u dvoristu kod iste zenske upada hrpa nepoznatih muskaraca...

Zato ovaj koji prati tu cjelokupnu situaciju nije nista dovec paranoika koji se fokusira, na te jadne cure pune bakcila, koje sebe prisiljavaju gutat glavice jer I'm je muka u spanjolskoj konobariti...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh