slučajni prolaznik
Member
Sve potvrđujem. Cura je izuzetno lijepa u licu. Vrhunsko tijelo, silikoni su takvi da čak i meni koji im nije sklon su oku ugodni. Ima dvije tetovaže. I nema 19 godina, prije desetak više iako je meni rekla 21, rekao bi 28-31.
Nakon nekog vremena praćenja i nečkanja i nakon potvrde od kolega da se isplati otišao sam. Odlično izgleda, bijele Brazilke su mi posebno jebozovne. Isto potvrđujem da su joj silikoni jako dobro odrađeni, dobro dupe istrenirano tijelo. Malo se grlili i ljubili i onda akcija, odradili dvije poze, misionarski, kaubojka, onda sam ju vratio u misionarsku i onda sam joj rekla da mi puši dok ne svršim i puši ga odlično, guta ga i dok joj je u ustima sa jezim radi po glaviću, završilo se tako da je legla kraj mene i drkala dok smo se ljubili. U svakom slučaju preporučam. Da, dosta je visoko i imam osjećaj da ima nekako veliku glavu , ali ne smeta, simpa je i rekao sam joj da se ne jebe puno, max 3 na dan
Nažalost, došla je sva nadrkana. Kasnila je pa me nije dočekala u stanu. Našli smo se u haustoru gdje sam je čekao dok je došla taksijem i zajedno otišli gore. Engleski joj je jako loš što je dodatno doprinijelo napetoj atmosferi. Napalio sam se isključivo a njenu iznimnu ljepotu, ali inače sam se osjećao nelagodno jer je širila svoju nervozu i na mene. Imao sam feeling kao da sve radi na silu. Ok surađivala je, posebno se lijepo nabijala u kaubojci... ali sve bez nekog entuzijazama... Pokušao sam joj to objasniti, ali nedostatak komunikacije je cijelu situaciju činio komičnom. Kad sam se počeo smijati još više se raspizdila ...na kraju uz pomoć Google translate mi je objasnila da je imala nekih privatnih problema i da je zato nervozna i ljuta, mislio sam čak da će se rasplakati. Nisam znao što drugo pa sam je zagrlio, zbog čega joj je očito bilo drago...
Imala je loš dan, to kužim, ali osobno, zbog tog iskustva ne bi ponovio, ali to ne znači da nema moju preporuku. Ako vam nedostatak komunikacije ne predstavlja problem i samo želite poševiti vanserijski zgodnu curu koja sve odrađuje prema vašim željama, ne tražite dalje.