Maloprije bio kod ove. Traži videopoziv i onda te vodi kroz nekoliko kućnih brojeva, ništa komplicirano, nismo se previše gledali jer sam morao mob držati na uhu radi buke. Doček lijep, tuširanje obavezno, čist ručnik. Krećemo s ljubljenjem, jako jako lijepo, meke usne, nisam neki majstor pa me malo podučila, lijepo. Malo lizanje cica i tijela, pica i guza neda ni blizu. Kreće pušenje sa, ok, stavlja ga cijelog lijepo. Zatim cowgirl, dobar tempo, ubrzava, usporavam ju, opet lagano ubrzava i pucam. E sad, spreman sam vrlo brzo, ali ulazimo u neki razgovor, koji traje, skroz pada mali. Uspijevam završiti razgovor, kreće opet ljubljenje, stvarno super, uživam, kaže kako ima osjećaj da ju želim pojesti, baš lijepo. Nudi mi vrat i govori kako obožava kad ju ljube po vratu, leđima i cicama. I šta ja, idem njoj udovoljiti, i ljubim ju i ližem, stvarno ima top kožu...i kad ono zvoni mobitel, imamo još 5 min, mogu se ići prat...jebeno ne vjerujem, kako sam bezveze izgubio vrijeme, molim ju za 2 pucanj i nekak ju nagovorim da joj svršim na leđa, uspio sam nekak za min dvije, obrišem ju, letim pod tuš jer govori kako sljedeći već čeka, što baš i ne vjerujem jer je maloprije rekla da ne voli raditi oko ponoći a i umorna je da jedva govori. Šteta 200 plus 20 joj dao za drugo svrs iako nije tražila. Tu je do nedjelje, odlazi van hr, ali vratit će se.
Tl;dr jako zgodna crnka iz Brazila koja se lijepo ljubi, glatka koža, manje cicice, tko želi probati crnku neka ide, preporuka... Ovaj izlet me još naučio kako ipak moram više gledati na sebe (jbt ipak dajem 200 za 1h), već par puta želim da i njima bude lijepo i onda ja izvisim jer gledaju na minut, naravno na što i imaju pravo, ali..... Ako će biti sljedeći put, prvo ja dvaput pucam pa onda priče i dr, nemojte raditi moju grešku!