Mislim da je kompletna ova "igra" sa kurvama na osobnoj bazi i preferencija, odnosno kako tko percipira i iz kojeg razloga upražnjavaju usluge "dama". Kod mlađih neznam koji je razlog zašto idu (možda nesretna ljubav, misle da su ružni itd) jer sam ja u poodmakloj dobi (55 g. sportske sam građe i izgledam 10 g. mlađe) sretno oženjen itd. Moj razlog je što mi se više neda skrivati i upoznavati komade koje bi se pojebale iz gusta (preko tindera i ostalih aplikacija), trošiti vrijeme, a i lovu na takve, pa mi je puno jednostavnije na ovaj način odradit koju i ispraznit jaja kak se spada. Financijski je ovo možda malo skuplje, ali vremenski puno isplatljivije.
Da, osim što je skupo, može bit i mentalno zarazno. Ja pokušavam bit umjeren i zviznut njih 2-3 mjesečno po sat vremena, ali ponekad neidem i po 2 mjeseca jer ne stignem. U svakom slučaju, moj savjet mlađima do 40g. starosti bubajte i karajte komade koji hodaju oko vas (sve bi se one jebale samo to ne pokazuju javno) a vi stariji laganini ono kaj mislite da vam je pametnije.
Pamet dolazi iz gornje u donju GLAVU !!!