BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ova Tina Treasure, da li je još u ZG? Trebao bi sad oko vikenda tamo pa da je izguštam čujem da je usluga top. Skinula je sa EGE reklamu, a ne odgovara na upit...
 
I meni je odgovorila da može anal i sve što piše… a što se tiče nezainteresiranosti, jbg ima ona postavljeno visoko letvicu rasturanja… izguglajte i vidite što su joj sve radili po filmovima (ful verzije)
 
Tko je Tina Treasure??
Ukrajinka koja voli seks i partijanje. Plavuša. Kolko znam živi u beogradu i nekad dođe u zg. Kroz par dana možeš nać njezin profil ako tražit escort cure u beogradu. Izgled onak, ima lijepe silikonke, guza i lice osrednje. Usluga je odlična, ona je samostalna i odgovara na tvoje upite, ak imaš kakve fetiše il neš sigurno se da dogovorit s njom.
 
Bio kod ove. Što se izgleda tiče lice je fotošopirano, ona je sa slike samo ne izgleda točno tako. I ima pjegice na licu. Sise su super, guza onako, moglo bi i bolje. Dobro puši, može deepthroatat i nije bilo ono samo 10 sec u usta malo i ajmo dalje. Seks je bio dobar, nije loše sveukupno. I da, pitao sam jel cijena fiksna (uvijek me buni jel fiksno znači promjenjivo ili kaj), ubiti za 200 sam pito i prihvatio je ejđent. Cura puši travu tako da ako ima travara ovdje nek uzmu za pljugu pa zapale s curom, možda vam bude bolji seks haha. Nije cura gunđalo, da se dogovorit s njom. Ne priča eng, ali mi se čini da nešto razumije. I da na početku je pao stritease.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh