BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Znaci te dvije spanjolke no-go?
Ako su to cimerice, ne čudi me isti sistem rada. Ova kod koje sam ja bio, zgodna je jako, tijelo joj je stvarno ko nacrtano, ali hladna do boli. Jedini kontakt s njom preko kondoma i malo maženja na moju inicijativu, da se uopće ufuram u sex s njom. Doduše tad je pola sata bilo 110, a ako su sad digle na 160, nije vrijedno bacanja tih para, zato sam i pitao je li to ona.
 

Jel bio netko možda?

Bio ja, lokacija blizu Lisinskog (Miramarska) 100€ pola sata. Sise ok, guzica ok. Faca pristojna, higijena ok. Ne bi ponovio, ne sudjeluje gleda da te otrese sto prije, stan uredan, ona mirisi, oral ok pristojan. Nabila mi kondom, par min jahanja pa u doggy i kod zadnjeg trzaja pukne kondom taman kad je stisnula guzove. Ja ga vadim sve kapa okolo. Otrcala pod tus ja na umivaoniku ispirem kurac pišam na silu i tak.

Javila mi je da je bez bolestina ali zajebi budem se testirao kroz par tjedana jos je rano.
 

Spominje se ime kira po temi, ali linkovi ne rade. Jel to mozda bila ova cura i zna li netko cijenu?
 
Kolege :)

Da li netko zna djevojku/ženu sa EGE, ali da ima koji kg više, znači ne neumjesno debela, nego onako čisto 5-10kg viška, imam želju isprobati nešto što bi rekli "jača" žena ili ti u porno žargonu, chubby, curvy.. :)
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh