BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio sada kod ove na stranici pise 150 1h ipak je 200/100, doso ja na mjesto, cura je sa slike, predivna ima i piercing na bradavicama, dala da joj se sise ljube i lizu sto me najvise i napaljuje. Odlican boobjob, nadosplatio 30 za owo prvo htijela 50 ali se da dogovoriti, engleski nije najbolji neces imati neki razgovor neke akcije. Ali dosta ugodono iskistvo.
 

Mali lagani review,

Dakensa

Bio danas, pa da počnemo;

Dogovor, vrlo lagan, ne zajebava i ne zavlaci, mores se dogovorit unaprijed, oke, vjerojatno se dopisivas sa pimpom zato je i oke dogovor, dobis odmah adresu, diskrecija nije bas najbajnija, u pitanju je hotel gdje dolazi kolko sam skuzil dosta ljudi, dodem u haustor, stisnem gumb za lift, i cujemo neko ulazi u haustor s coporom djece, i onda lagano stepenice i broj na kojem si katu, takoder ispred ulaza nije diskrecija neka, dosta usluznih djelatnosti ispred i malo je zajebano, al oke

Dolazak u prostor, da to je ona slikama, faca malo izfiltrirana ko i svaka štraca danas, ali to je to ona je na slikama, standardno silikonske sise, guzica prava, latinska kak se veli, docekala me u nekom laganom i napetom donjem rublju i stiklama, znaci picka avion, nema kaj, stvarno top.

Ulazimo u sobu, akcija polako krece, nazalost mehanicki odraduje, pusenje sa kondomom kaj je velik minus, ali veliki plus kaj se da lizat i prstenjacit, pa se to iznivelira, i onda je oke, kaj god joj kazes moze, ali fali entuzijazma u tome, malo se buni kad je primis za sisu al kad sam je udarao s leda objasnio sam joj da sam vrlo njezan, i onda sam dobio dozvolu sa sisu lizat i dirat, prvo me malo jahala, okret, 69, okret, s leda, okret misionarka i cica mica gotova je prica, da ti maramice, obrises se i paljada van.

Tarife
70€ 15 min
100€ 30 min
150€ 45 min
180€ 1h

Iskreno da sam znao kaj me ceka uzeo bih 70€ pa bi mi nekak lakse bilo, spljugo 30 eura vise a bio 15 min...

Mišljenje, ak si nabrundan i ak hoces izudarat ozbiljnu guzicu rukama i kitom, oke je ali za 15 min za 70€, ja vise nebi dao, budem ponovil? Ne. Sljedeca mi je Anitta, vidim da je ima, kaj je meni dosta bitno da je ima, ali ima neko frisku recenziju ovdje?
 

Također pročital sam recenzije koje ima na forumu, zanima me neka friska koje bil nedavno, ja mozda sutra otidem 🤔
 
U zadnjih par mjeseci kako sam se vratio u RH sam imao par izleta pa cu po sjećanju probati nešto napisati s obzirom da većina linkova vise ne postoji:
Sredina 2022 bila mala Francuskinja dahlia ili tako nešto, crnkinja 150/1 bilo tada. Oral bez sve poze ona cista i bas jebozovna ko iz pornića cice silikoni. 8/10
Negdje 3 mjesec ove godine Valeria (mislim da jos operira tu) i frendica cijeg imena se ne sjećam(Linda)radile u paru lokacija centar 350/1. Dosao razvaljen od svega a i one su ocito bile na necem jer smo kliknuli, oral bez, pocastile jointom, akcija nije za pamćenje i kurvanjske fore da puno melju i jedna i druga. Citam za tu Valeria da je dosta bahata.
Prije par mjeseci mala mrsava crnkinja sa afro frizurom,lokacija kod ratkajevog prolaza. 10/10 mala cista,obrijana pica, pusi,lize jaja i Supak. Moze sve poze anal nisam probao a trebao sam.
Jos jedan threesome sa neke dvije na Trešnjevci klasične favela kurvestare koje otimaju pare. 300/1 platio ostao sat jedna od njih neka kao plavuša svako malo odlazila u WC pa ovo pa ono dok joj se frendica ubijala od kurca😂😂😂😂 tu sam bio najbliže da ih se ispljuska uzmu sve pare sto su zaradile i paljada. Ne mogu se sjetiti imena bile su u onim novim zgradama uz tratinsku.
Poslje toga sam se morao pocastiti sa jos jednom mala plava Latina sa pogodite cim...? Silikonima😂
Na rotoru onom kod Doma sportova lokacija. Uredan apartman djeli sa jos nekom. E ona me otvarala. Curka mozda 20god ne Lici na ove favela kurve vise ko Europljanka i ponasanjem i pricom. Top 3 iskustva sa ege. Od izgleda do izvedbe. Ruby mislim da je bilo ime.
Bilo je i par puta da dogovorimo dodem u jebeni centar pa ostanem suva kurca. Jebali ih apartmani po centru i parkiranje.
E da jos jedan info za retarduse, kako mi ocjenjujemo njih ocjenjuju i one nas. Agencije dijele brojeve medusobno pa vec otprilike znaju s kime imaju posla.
 
Ako mogu,izbjegavam te u čoporu, veća je vjerojatnost da je usluga za kurac, kod ovih koje su same u stanu sam uvijek imao odlična iskustva.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh