Ekipa rado bi sa vama napravio rezime kako doci do prave usluge pa cu reci svoja iskustva, a ako netko ima nesto za nadodati rado bi cuo i vasa misljenja da budemo svi bolji.
Dakle kao prvo imati drugi broj mobitela. Ja sam misljenja da latine imaju puno bolju uslugu nego npr. Ruskinje, Ukrajinke... Zato taj filter prvo stavim. Ja recimo jos stavim independent jer agencije svasta kemijaju, makar u zadnje vrijeme cesto i tu lezi problem pa iz independent cure stoji agencija.
Gledam slike i trazim koje mi se sviđaju spremim brojeve i onda saljem poruke... Rado volim otici radnim danom oko 1 kada imam pauzu jer tada im nije guzva i usluga je cesto bolja, cijena zna biti niza. Uvijek trazim pravu sliku, video. Ako dobijem sliku koja je photoshopirana tu cesto lezi problem i nije ta osoba. Ako dobijem video to je najcesce ta osoba. Jos recimo pitam par njih za adresu i ako mi posalje par njih istu adresu to je cesto alarm za ne ici! Poruke pocnem slati oko 10,11 ujutro jer se tada najcesce bude i pocinju sa jutarnjim ritualima (frizura, depilacija, gym...). Ako je agencija u pitanju onda najcesce pocnu odgovarati oko 5,6 popodne...
Eto kratkog vodica od mene pa ako imate nesto za dodati rado bi cuo vasa iskustva
Dakle kao prvo imati drugi broj mobitela. Ja sam misljenja da latine imaju puno bolju uslugu nego npr. Ruskinje, Ukrajinke... Zato taj filter prvo stavim. Ja recimo jos stavim independent jer agencije svasta kemijaju, makar u zadnje vrijeme cesto i tu lezi problem pa iz independent cure stoji agencija.

Eto kratkog vodica od mene pa ako imate nesto za dodati rado bi cuo vasa iskustva