Da, baš je to zbog foruma digla cenu
Zvučite kao ona muva iz Ezopove basne koja se popela na kočije pa pogledala iza sebe i rekla: au, koliko ja prašine ostavljam iza sebe.
U Srbiji ni izbliza nema nešto poput ovog foruma, jedini komentari su se mogli naći na xvideos sajtu gde su likovi kačili slike riba sa lokalnog oglasnika i komentarisali ih. Opet, dobre ribe na EGE su sve skuplje. Kako?
Elem, da se osvrnem na Skarlett. Isforsirao sam se u prethodnim danima pa nisam imao nameru ništa novo da probavam, održavam redovan kontakt sa 2-3 stare i to je to. Onda vidim da je Skarlett navodno u BGD, pa se zaletim kao budala u kredit
Prvo je ipak bila u Rimu iako je oglas pokazivao Beograd, juče mi šalju poruku kako je stigla i raspoloživa.
Zakažem danas, velik i lep stan u samom centru grada.
Kao što sam gore i rekao, od mene ima prelaznu ocenu i ne bih je ponovio. Ne da nešto loše radi, naprosto nije moj fazon.
Pre svega, debela je. Volim i sa merom krupnije devojke (kao i one čiji struk mogu da obuhvatim sa dve šake, naprosto volim žene), ali Skarlet je baš debela. Kad Brazilke imaju toliko kg na ovu visinu, to bude malo primamljivije - dupe je čvrsto a stomak (iako je velik) bude iz jednog dela. Kod Skarlet je to sve mlohavo i talasasto, kad legnem na nju pa joj dignem noge na stomaku je Adidas - tri crte
Pušenje je neki prosek, lagano i nežno kako i volim ali je za moj ukus ipak "suvo". Volim kad devojka pusti malo više pljuvačke, pa sve to klizi mnogo bolje.
Sex je sasvim ok, štaviše prvo me neprijatno iznenadila - skroz je suva, a nema lubrikant kod sebe. No, bukvalno posle 2-3 lagana ulaza ovlažila je vrhunski, pa je bio baš lep užitak. Kao i svakoj gojaznoj curi, kad joj digneš noge pička bude baš tesna i uživao sam. Onda ona od gore, tu uhvati baš lep ritam i bio sam veoma brzo spreman da završim, ali sam odložio.
Sa guza sam probao kratko, em mi nije prijatan prizor jer je dupe zaista veliko em je imala problem sa mojim gabaritima pa ju je bolelo. Ovo ne uzimam za minus jer kod većeg dela devojaka imam isti problem. Vratili smo se u misionarsku i za par minuta sam bio gotov.
Nakon toga još par minuta opuštene priče, engleski joj je prilično tanak (isto minus za mene) i odoh dalje u radne pobede.
Da ne budem pogrešno shvaćen, jasno mi je zašto se mnogima sviđa. Koža joj je veoma meka, nežna je i trudi se oko tebe. Pičić je baš topao, tesan i vlažan, zaista je milina jebati. No, za moj ukus je pušenje loše i predebela je, pa je kompletan utisak samo prolazna ocena.