BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Kaj ja pricam, pa zovem i pokusavam dogovorit uredno i korektno sa svima. Pa nije da sa prvom pay dogovaram :D fake profili i tocka. Ne kontam zasto narusavate sadrzaj ovog foruma sa fake potvrdama. Moramo sacuvat tih par dobrih kontakta a ne spamat svaki dan sa nekim novim nepostojecim. Bez nikakve drame velim, ti sheraj pouzdani kontakt pa cu ti prvi potvrdit imas nesto ili ne. A ne ove bila pa osla a samo ti je dirao :D
Komunikacija je isključivo porukama. WhatsApp, najčešće. Nema se smisla dogovarati dan prije. Nego sat- dva. Dovoljno je napisati nešto, pozdrav, dobrodošlicu.. Ionako vjerojatno ni ne pročitaju-prevedu.Nego ti ubrzo pošalji cjenik. Ako odgovoriš termin, daju ti približnu adresu. Neposredno pred dogovoreno vrijeme dobiješ točnu lokaciju,kat čak i koja vrata. Moguće je da izvisiš jedino ako joj uleti bolja prilika za zaradu. Inače na EGE šta vidiš, dobiješ u 99% slučajeva. Pokušaj, isplati se.
 
Pomozite koju da odaberem hahah
Ili
 
Pomozite koju da odaberem hahah
Ili
Meni je Karine bolje sjela,kako sam napisao nije mi ta mala Ruskinja bas sjela zbog vise stvari i s tim da kod Karine možeš za 100 eura pola sata biti i dobiti gotovo sve
 
KLONITE SE OVE...DOVUČE VAS NA MJESTO DOGOVORA I ONDA SE NE JAVI VIŠE. NAPISAO SAM JOJ I RECENZIJU A ONA ODJEDNOM IMA AMNEZIJU ILI PIŠE DA SAM NEKI AGENT ŽELJAN DA JOJ NAUDIM...GLUPAČA.
 
Pomozite koju da odaberem hahah
Ili
Posjetio Karine, meni usluga vrhunska, ponovio još jednom i opet oduševljen :)

Escocse bi definitivno posjetio jer su svi fenomenalno zadovoljni i recenzije su i više nego pozitivne
 

Bilo više recenzije evo i moje, 100 e pol h, odličan apartman, nezna beknut engleski, prekrasna prirodne sise, nasmijana i zabavna.Odlično pušenje seks takoder mislim da stvarno svršava.Prekrasna mekana koža savršena guzica i stopala.Jako čista evo..
 
Pomozite koju da odaberem hahah
Ili
Posjetio sam obje, moja preporuka ti je Escocse, ali opet ovisi što primarno tražiš i što ti je najbitnije pri susretu.
Kod obje sam bio kasnije predvečer, puno bolji GFE i blowjob mi je bio kod Escocse, također i čistiji/uredniji prostor tada (prljavi su bili ručnici za tuširanje kod Karine). S druge strane Karine nudi puno širi raspon usluga za istu ili nižu cijenu i radi doslovno što god poželiš (uključen anal u cijenu, svršavanje po faci/usta). Također ako ti je bitna komunikacija s curom, kod Karine moraš prevodit portugalski - eng, ova druga zna solidno engleski. Lakši/brzi dogovor i dolazak na lokaciju sam imao kod Karine, Escocse je dosta oprezna. Eto, sam odluči šta ti je bitnije.
 
Jel se isplati probati s ovim nepotvrdenim profilima na ege-u ili izbjegavati u sirokom luku,ima tko kakva iskustva
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh