Fala amigo zivio. Doslovno pred 2 mjeseca neki lik napise da je bio kod te ane, ja odem, a ono bia.Mene bas docekala ova Ana, provjereno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fala amigo zivio. Doslovno pred 2 mjeseca neki lik napise da je bio kod te ane, ja odem, a ono bia.Mene bas docekala ova Ana, provjereno.
Tania singapurka prodala broj favelusama, sad je par cura ili jedna cura s vise profila sa tim istim brojem i ordiniraju. Ak netko ima iskustva nek slobodno napise.
Nadam se da to ne znaci da se Tania vise ne vraca u HR?
Nije baba nego baby.Zna li neko di je baba muniz?
Nema je na mapi a zadnji put san je odjeba kad je bila u st jer mi je cudne poruke slala, pa kad san je pita da moze li video poziv, rekla je ne. Pretpostavia san odma da nije ona. A predzadnji put san bia 2 puta snjom i prejebeno je bilo. StetaEee onaa![]()
HAHAH tako mi je mala Vika pricala da ce otvorit salon za nokte u odessi kad se vrati s prve ture (to je bilo 08-09/2023) a na kraju dosla ona fino na jos 2 ture kad je lova presušila od gući lui fendi fendivaljda se uhvatila faksa ..bar je meni prodala priču da studira u Njemačkoj![]()
Nije radila uopce, nisi propustio. Govorila je samo kak ne radi danas, ali ima frendicu. Ja pitam jel radis sutra onda? Pa krene spika zasto ne zelis moju frendicu zgodna je bla bla... Mozda uopce nije ni dosla, sam je dala broj kolegiciPropustio sam Taniu?? Šteta.
Kada se sjetim kaj sam joj radio, ta nije znala reći ne.
Kak je digla cijenu bezobrazno, mozda je i prikladno hahahNije baba nego baby.
Zna li netko gdje je trenutno mistress Irina??
Ne nalazim oglas
Cudno kak je cura sa slika jucer bila u bugarskoj al se javlja tu na mob...
Piše unverified, ali javlja se na broj.
Nisam reko da je tu - samo da se javlja na taj brojCudno kak je cura sa slika jucer bila u bugarskoj al se javlja tu na mob...
Ne ne, to nije ta Irina
Piše unverified, ali javlja se na broj.
Koja Vika ti to rekla ona sa plavog oglasnika ili sa ege?ova sa plavog se vraca u 12mjesecu opet u ZgHAHAH tako mi je mala Vika pricala da ce otvorit salon za nokte u odessi kad se vrati s prve ture (to je bilo 08-09/2023) a na kraju dosla ona fino na jos 2 ture kad je lova presušila od gući lui fendi fendi
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|