BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ne mislim demonstracije sile nikakvu silu ne spominjem prvi nikada nebi udario curu niti ista protivno njenoj volji napravio.
Pričam o tim glupim pimpovima koji realno iskoriatavaju te cure i igraju se sa nama pa ti podvaljuju krive cure od onih sa slika ili dogovorenog.Previse ljudi čitajući tu po forumu ipak ostanu kod takvih kada vide ali razočarano a daš 150€+ za nešto sto odma izgubiš volju.
A većina ljudi nema ni pojma za forum niti imaju tu privilegiju nazalost vidjeti nečije iskustvo s nekom curom većina naiđu na već svima tu poznate loše i ostave novce,zato i jesu te lose tu svako malo i vraćaju se konstantno jer ima uvijek novih
Najgluplje u cijeloj prici je to da je cura ok i da nije lopata. Za 120/30 bi isla bez beda i nitko se ne bi zalio. Kuzim kad stave zgodnu curu, a doceka te lopata. Nekom je vec krv udarila u glavu i ostane i rijesi i tu grdovicku, ali ne kuzim kad je cura zgodna (ili u najmannu ruku bolja od prosjeka) zakaj stavljaju sliku druge cure.
Ova bi imala dosta posla i sa svojim slikama

Ne seri! :mad: Cure su daleko od toga da ih se zove odron! Sve ove s PO njih zovi tako!

Ove dvije cure su zgodne na drugi pogled. Tako da nisu vrijedne tog novca koji traze. Tu su se prekockale.
Ove s PO su stvarno odroni.

A ovo drugo, znaci frende, to kaj je meni zenska sa 160cm i 80-90 odron je moje misljenje. Ako imas 4 banke, i ideš busom u drugi grad da daš novce nekoj brazilki, mozda su ti oke. Ove obje mogu komotno bit tete koje režu salamu, pogledao ih ne bi. Kamo li platio da ih gledam. Jebo sam 200+ zenskih sa ege u zadnjih 3-4 god otkako sam u ovom sportu.

Ponovio opet ovaj crni bomboncic!
Lokacija uzi centar. Stan cist, uredan.
Ona cista i mirisna.
Nakon tusiranja odmah napada bas izazovno. Jako voli taj GFE dozivljaj ali sta mene najvise privlaci njoj je brutalano pusenje u kojem bas uziva i di sam se bas dugo zadrzao jer je spektakl.

Sve ostalo top i onaj ko je bio zna o cemu pricam a onaj koji nije preporucio bi da probaju.

Mislim da je rekla da je jos 10-tak dana ovdje tako da cu sigurno jos jednom ponoviti.
da li ja nju netko pisao da je pokupio nesto kod nje ili sam pomijesao ... izgleda jako dobro

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh