Ja sam bio, meni nije sjela jer sam dobio dojam da se fura na neku klasu i očekivala je da ću svršit nakon 3 min. Izgled je odličan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio, meni nije sjela jer sam dobio dojam da se fura na neku klasu i očekivala je da ću svršit nakon 3 min. Izgled je odličan
daj ugasi forum i ne pisi nista vise, samo spamas bezveze ko onaj sta jebe bez kondomaKako obrisati profil
nabijem te na dildodaj ugasi forum i ne pisi nista vise, samo spamas bezveze ko onaj sta jebe bez kondoma
Zasto kurvama slike saljes ??? Pa samo s drugim telefonom uslika pa ona moze bit nestajuca koliko god hoce.
Ne vise kod ove dolazit, ne drzi se dogovora, uzimati vrijeme za tusiranje, preskupa je za svoj izgled,
jbt ja prije 2 mjeseca nekoj poslo na wappu sliku koja se moze jednom otvorit, i ta zenska ima moju sliku a nisam joj nikad slao. One to sve spremaju.
Ma sad promijenim broj samo i nece ta slika bit povezana k meni. Koristio sam isti broj pa zato. Al ono pokazala cijeli chat i ono hrpa deckiju imaju sve infoZasto kurvama slike saljes ??? Pa samo s drugim telefonom uslika pa ona moze bit nestajuca koliko god hoce.
Jel itko uspio doci do Sabrine otkad je u Zagrebu?Mislio sam malo oporavit novcanik nakon zadnja 4 mjeseca gdje je bilo 10-ak odlazaka i sad vidim da je Sabrina tu, a nju jos nisam uspio rijesiti. Morat cu potrositi zadnje rezerve.
Evo, nisam jedini.
Ne vise kod ove dolazit, ne drzi se dogovora, uzimati vrijeme za tusiranje, preskupa je za svoj izgled,
jbt ja prije 2 mjeseca nekoj poslo na wappu sliku koja se moze jednom otvorit, i ta zenska ima moju sliku a nisam joj nikad slao. One to sve spremaju.
Bio sa njom jučer 2h, sutra ide za Rijeku sa cimericom Marinom.Jel itko uspio doci do Sabrine otkad je u Zagrebu?
Bio sa njom jučer 2h, sutra ide za Rijeku sa cimericom Marinom.Jel itko uspio doci do Sabrine otkad je u Zagrebu?
Dogovorio za večeras, za sad, upravo se spremam. Spasitelju hvala na recenziji i žrtvi... znači nije takva? mislim da ću produžiti kod neke druge
Cura je mrtvo puhalo.
Ne zna beknuti engleski.
Jedno od lošijih iskustava.
I da, cura uopće tako ne izgleda.
Da, zgodna je, ali joj pica ili supak smrde.
Stari 1h je 300€, ja da nije kopija sa tih slika nebi ostajao
Bio neki dan, užas, apartman u mesničkoj, recimo čist, ona nema veze sa fotkama, odnosno bar je 10 kila deblja od fotka, trebao se okrenuti, ali nažalost sam ostao.
Akcija je ok, ali ne bi ponavljao
Jel moguće da netko plati sat 300????Stari 1h je 300€, ja da nije kopija sa tih slika nebi ostajao
Prava cijena je 250. Ali svejedno sam se trebao okrenuti i domaJel moguće da netko plati sat 300????
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|