evo vam jos jedne price dragi moji, dogodila se upravo, lajv strim imate
od jutra pokusavam dogovoriti susret, kriteriji padaju, nadem neku konacno.. ajde.. ajde...
necu joj stavit profil da se i ona dama ne uzjebe, lokacija Hebrangova...
i ok znaci cujemo se, dodem za 1h, dogovorimo sve... cijena 250€ sat.. jeli puno? naravno da nije.. sta ti pricas, NARAVNO DA NIJE! ... stavljam se u Perin mindset, ja sam ti "pravio gentleman", nista nije previse za damu..
sve moze sve 5
znaci ovo je timeline (oznacit cu bulletima da Pero moze lakse pratiti) =>
- cujemo se 1h prije i dogovorimo sve, 250€
- posalje mi poruku pola sata nakon prve - jesi krenuo - reko bas ulazim u auto - super
- posalje mi poruku 45m nakon prve - jesi parkirao - reko nisam, vozim uskoro cu - super
- primjetita da ni u jednom trenutku nije rekla "e jbg jel mozemo odgodit", to je vrlo bitno za nastavak price...
- dodem i javim joj da sam tu - ona bi fotku moje lokacije - stavljam se opet u Perin mindset, naravno da moze.. izlazim iz auta da slikam di sam i posaljem joj, za to vrijeme (kolko moze trajati moj izlazak iz auta - 15s?) salje ona poruku "so.. send to me a pic, im waiting" .. vidim uznervozirala se ona, ceka skoro 15s da izadem iz auta i posaljem joj fotku.. uf jadna... puf pant.. idem ja brzo brzo zurim se evo.. sad cu.. sorkač...
- posaljem joj fotku - sad bi ona fotku mene..... ma naravno damo, gospo, presveta... kakav bi ja bio Pero kad nebi udovoljio primadoni... saljem i fotku sebe
- kaze mi ona adresu - jeeeeij .. konacno kuhamo s vatrom...
- dodem ja tamo, stanem pred haustor, pitam koji kat
- kaze ona "Can you wait for me some minutes"
- ma reko naravno.. pa ja sam ti u Pero mindsetu, sve moze nema beda beba... samo ljubav.. đentlmania...
- cekam 5 min na sunjari usred grada u 3 sata popodne, pitam - sasvim pristojno da slucajno ne uvrijedim delikatan cvjetic () - "Sorry, wow much longer do I need to wait?"
- kaze ona - "My toilet broke and the guy only came now to fix it"
- ja gledam u poruku, pjenica mi na usta ide.. stize jos jedna - "but wait for me Please"
e sad.... svima osim Peri je jasno sta se desava, Peri nije pa cu mu samo u kratkim crtama objasniti da je naime sve zapravo u redu za toaletom, ovo je ustvari, i ovo ce te Pero mozda sokirati - laž
Pero (Peki za ekipu) bi se tu vjerovatno zahvalio na cekanju i nastavio cekati i dalje, mozda ponudio da sam popravi ćenifu, pri eventualnom ulasku u stan nakon pitaj isusa koliko minuta/sati bi prvo trazio uzorak stolice jer od jutra nista nije jeo i malo njenog svjezeg urina da se okrijepi jer ceka na suncu vec dugo (malo mu i vrat uhvatio boju vec jadan), te bi vjerovatno nakon susreta ostavio bakšu na tih 250€ jer "sve 5, znao je cekati i duze" i "nema veze sto ju nije smio dirati i zapravo je sam sebi drkao u kutu sobe makar je njoj platio posten novac"
kao sto sam rekao.. bio sam kod preko 60ak kurvetina.. sve je bilo ok do kraja prosle godine.. onda su mi se zgladile ove gluposti koje prije nisu radile i napravio sam pauzu preko pola godine..
nakon ovog danas sam dosao doma, izvadio karticu i bacio u smece a i ovo mi je zadnje poruka s ovog profila.... pauza ovaj put malo i duza...
dragi moji -
jebite - i nedajte se jebat (pogotovo prostitutkama koje fino placate)