shadowhunter
Active member
Jedino ako posao odvede dole,al imao sam u planu prije danijelu i irinu.spominjala je Split pa navrati ako je baš tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino ako posao odvede dole,al imao sam u planu prije danijelu i irinu.spominjala je Split pa navrati ako je baš tako
Jel postoji šansa da je prije bila muško?Piše na profilu da je bisex a u videu žvače žvaku ko muškarac.Osobno nisam vidio žensku da tako žvače .Možda se varamMa dobro tijelo ima, ništa preutrenirano ili pretvrdo, osim sisa, po meni bolje uživo nego na slikama, ostalo dobro izgleda, tetovaže...
I ja se bas dogovaram sa njom za veceras... ali malo mi sumnjiva ...
Javi ako je posjetišI ja se bas dogovaram sa njom za veceras... ali malo mi sumnjiva ...
Moze, nema problemaJavi ako je posjetiš
Nisam bio sa tom. Ali, i meni se čini da je riječ upravo o tome.Jel postoji šansa da je prije bila muško?Piše na profilu da je bisex a u videu žvače žvaku ko muškarac.Osobno nisam vidio žensku da tako žvače .Možda se varam
Ja sam bio, nije to ta cura sa slika. Ne isplati se
Nezainteresirana, puši deset sekundi onda se namještava pa puši pa kosu sređuje pa se digne neš radi. Loše jako. Jahala me i ja se malo uživim, namjestim ona se digne nakon ni minute u toj pozi i mijenja pozu. Eto tako je meni bilo.Ja sam bio, nije to ta cura sa slika. Ne isplati se
Viku brate, definitivnoIma li jos prijedloga ili da dogovaram Viku za sutra
Dobro je pogledat u tu svrhu i ruke, tj. prste i zapešće i stopala, ako ima zidarsku šaku i stopalo 45, jasno je da je bila muško, to se ne može riješiti operacijomNisam bio sa tom. Ali, i meni se čini da je riječ upravo o tome.
Moj savjet je da izbjegavate žene sa silikonima. Inače sam alergičan na te TS spodobe. To su poremećni muški, koji fantaziraju da su žensko.
Jedini pouzdani način da nije TS, ovako na slikama procijeniti je da ima prirodne grudi, a ovi baloni (čak i da je prava žena) su ionako previše degutantni. I na dolasku ako ima preduboki glas i Adamovu jabučicu, ćaos, odmah okret na vratima.
pa sve je moguće, ali prste i stopala ima baš sitna, i dosta se ženstveno drži, ali moguće zbog oblika pice nebi se čudioDobro je pogledat u tu svrhu i ruke, tj. prste i zapešće i stopala, ako ima zidarsku šaku i stopalo 45, jasno je da je bila muško, to se ne može riješiti operacijom
Negdje sam pročitao da žene koje se bave bodybuildingom i uzimaju steroide kao nuspojavu dobiju povećan klit, ali ne znam je li to istinapa sve je moguće, ali prste i stopala ima baš sitna, i dosta se ženstveno drži, ali moguće zbog oblika pice nebi se čudio
Zar ne vidiš da je to operirano muško: visoka spodoba sa namontiranim sisama, "vagina" na slici zamagljena, faca neka debilno-frankeštajnska i nudi besplatno anal.Je li bilo tko uspio dogovoriti susret s Katerinom Berg?
Jeste.Negdje sam pročitao da žene koje se bave bodybuildingom i uzimaju steroide kao nuspojavu dobiju povećan klit, ali ne znam je li to istina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|