Nebitno! Što kaže dundoo???Bella, bio sam s njom u Dubrovniku, stvarno je odlična.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebitno! Što kaže dundoo???Bella, bio sam s njom u Dubrovniku, stvarno je odlična.
Je evo bas gledam ocu li uzet 3 ili 5 minuta. Jebate soma eura za uru.
Odlikaši, pardon velikaši
Bio isto kod gie, pa mogu rec da je ista ko gia, samo kaj mi je gia bila manje privlacna nego ta gulia, a isto gia je mrsavija pa sam ju mogo normalno jebat u prone boneu.
Evo bio 1h, 200€. Cura radi gfe, french kissing, ko cura ti je, uglavnom dobro te napali napocetku pa tko to voli slobodno kod nje. Dogovor isto lagan. Minus mi je mozda kaj ima preveliku guzicu pa npr u prone boneu nemrem kurac do kraja gurnut u njezinu picku. Al ono ista je sa slika i sve super.
Gia je još u Zagrebu?idem sad probat ovu Giu nahvaljenu
DaGia je još u Zagrebu?
Ne odgovara na poruke
Ne znam, meni uvijek uredno odgovori, i oglas joj nije stalno aktivan nego samo dok dok radi.Ne odgovara na poruke
Vjv je čula da su ovdje uvijek ključna iduća 2 tjednaNe znam, meni uvijek uredno odgovori, i oglas joj nije stalno aktivan nego samo dok dok radi.
Jedino ne kužim koja joj je fora, svaki put kad pitam koliko staje, kaže da 2tj
A tu je već 2 mj valjda.
Nije da ne odgovara nego nije ni pročitala porukuNe znam, meni uvijek uredno odgovori, i oglas joj nije stalno aktivan nego samo dok dok radi.
A tu je već 2 mj valjda.
Ne znam, meni uvijek uredno odgovori, i oglas joj nije stalno aktivan nego samo dok dok radi.
A tu je već 2 mj valjda.
...ej, i ja sam bio kod "jedne" i bilo je osrednje????? koji je smisao tvoje poruke, kome se hvališ? ti, kao anonimac, hvališ se drugim anonimcima da si bio kod anonimne kurve!!! dundo, dudeku jedan!Pa svaki koji je nabasao na dragulj to nije podijelio, dijelim i dobra i loša iskustva, onaj jedan promil najboljih neću. Prvi put kad sam otišao sam i napisao kratku recenziju o njoj, može se naći, tko vam kriv što ste propustili priliku
Poslao joj upravo i odgovorila mi da je u Zagrebu još uvijek.Posalji joj sad
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|