Traži pola plaćanja unaprijed, ja sam samo odgovorio 'ha,ha... goodbay'Pozdrav, jel netko bio možda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traži pola plaćanja unaprijed, ja sam samo odgovorio 'ha,ha... goodbay'Pozdrav, jel netko bio možda?
Haha dobra fora. 2 good 2 be true specifikacije oglasa obično i tako završeTraži pola plaćanja unaprijed, ja sam samo odgovorio 'ha,ha... goodbay'
Nema ništa u klasi Jade, ali imaš Luciana/Linda, Ana Julia, Sara, Tania…dobre su fkt, nije bas toliko loše.Trenutna ponuda u ZG je 0 bodova,treba cekat bolje dane...
Odi i vidi. Vjerojatno nije kao na fotkama koje su fotošop, ali je opet vjerojatno bolje od bilo koje domaće. Ne mora značiti da ćeš dobiti to što je na fotkama.
Ja se mislio dogovoriti za sutra s njom, dobro da si napisaoBio kod ove. Nisam vjerovao da je to ona na fotkama, al reko idem probati, izgleda mi prejebeno, ako nije, odoh. Dođem tamo, stvarno ona. Mala top topova, vrhunski komad uživo, miriše, sređena do pakla, mislim se srećkoviću. Ali, tu staje sve dobro. Akcija, zainteresiranost, volja i želja čista nula. Ne bih ponovio nikako, tko želi imati vrhunsku ljepoticu da se istrese, ok, tko traži bilo kakav angažman i akciju s druge strane, zaobiđi.
Ta je na inst bila lil rodriguess. I prosle gid je bila u zg i u rijeci, svi su je pljuvali. Mala je predivna ali bahata i arogantna do bolaBio kod ove. Nisam vjerovao da je to ona na fotkama, al reko idem probati, izgleda mi prejebeno, ako nije, odoh. Dođem tamo, stvarno ona. Mala top topova, vrhunski komad uživo, miriše, sređena do pakla, mislim se srećkoviću. Ali, tu staje sve dobro. Akcija, zainteresiranost, volja i želja čista nula. Ne bih ponovio nikako, tko želi imati vrhunsku ljepoticu da se istrese, ok, tko traži bilo kakav angažman i akciju s druge strane, zaobiđi.
Piknio sam joj ja poruku na telegram, kaže da izmišljate i da su to komentari od prošle godine kad je radila sa agencijom i da su joj nabijali stres i da nije imala vremena ni jesti hahahaTa je na inst bila lil rodriguess. I prosle gid je bila u zg i u rijeci, svi su je pljuvali. Mala je predivna ali bahata i arogantna do bola
Isao si prenest sta se pise na forumu? U koje svrhe tocno?Piknio sam joj ja poruku na telegram, kaže da izmišljate i da su to komentari od prošle godine kad je radila sa agencijom i da su joj nabijali stres i da nije imala vremena ni jesti hahaha
Znači sad mi cura piše i moram se s njom natezati jer je ovaj otkucao što se piše na forumu. Kolega, ono je bio moj zadnji post na forumu, nema više šanse da išta pišem, pozitivno ili negativno.Isao si prenest sta se pise na forumu? U koje svrhe tocno?
Trazi ju da ti se iskupiZnači sad mi cura piše i moram se s njom natezati jer je ovaj otkucao što se piše na forumu. Kolega, ono je bio moj zadnji post na forumu, nema više šanse da išta pišem, pozitivno ili negativno.
Koji joj je došao na vrata, zaboravio sam napomenuti.Šalje mi ženska skrin kako je odjebala čovjeka kojeg je zakazala i onda mu se lijepo ispricala da pokaze kako je ona pristojna. Boli me kurac za takve kurabe. Poštujem svaku žensku koja ispostuje i mene, vec sam dovoljno pozitivnih kritika ovdje napisao. Danieli nije smetalo kad joj je netko napisao da ju hvale ovdje. Nek se misli.
Pa i treba da čuju negativne komentare, kako ce se inače popraviti, većina njih misli da su najbolje. Ako one ovo gledaju kao na posao onda neka ga i rade kako spada. Previše je nas ostavilo puni iznos za pola usluge.Znači sad mi cura piše i moram se s njom natezati jer je ovaj otkucao što se piše na forumu. Kolega, ono je bio moj zadnji post na forumu, nema više šanse da išta pišem, pozitivno ili negativno.
tko bi se toga sjećao, ima od toga valjda 10 g.Koja je to cura sa Po?
Pratim ovo? Ako si bio javi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|