Darackomarac2
Active member
Otišla iz HR danas ujutro i ne planira se vratit.Kak si je dobio jer ovaj broj mi baca da nema whapp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otišla iz HR danas ujutro i ne planira se vratit.Kak si je dobio jer ovaj broj mi baca da nema whapp
Meni odgovorila (ona ili agencija) s ovog francuskog broja maloprije da je smjestena u centru, blizu jednog restorana i da ostaje par dana (klasicna prica 2 or 3 days, da te navuce)... E sad, ako netko provjeri... neka javi...Otišla iz HR danas ujutro i ne planira se vratit.
Ima. Provjeri broj.Kak si je dobio jer ovaj broj mi baca da nema whapp
Tako je! Potvrdila mi da je dalje u HR i da se pisu lazi o njoj i njenoj frendici da im se skodi.Meni odgovorila (ona ili agencija) s ovog francuskog broja maloprije da je smjestena u centru, blizu jednog restorana i da ostaje par dana (klasicna prica 2 or 3 days, da te navuce)... E sad, ako netko provjeri... neka javi...
Tko je frendica?Tako je! Potvrdila mi da je dalje u HR i da se pisu lazi o njoj i njenoj frendici da im se skodi.
Neznam. Ne zanima me zato nisam pitao.Tko je frendica?
I nije samo pozitivno, kost i koža, hladna, botoksirana plastična faca....dugogodišnja profesionalka zrela za penziju. U Zg često radila u Dalmatinskoj...Pozdrav, je li ovo Vika o kojoj pisalo samo pozitivno, ima više djevojaka s tim imenom...hvala.
Najbolje kad se nekima žali na loše komentare o sebi.I nije samo pozitivno, kost i koža, hladna, botoksirana plastična faca....dugogodišnja profesionalka zrela za penziju. U Zg često radila u Dalmatinskoj...
Aha.. znaci nekom seljaku je za penziju a meni sta je probao servis po cijelom svijetu ukljucujuci Dubaj je najbolja po cijeni i tome sta se nudi. Mozda ja nesto krivo vidim.. Mozda kad se vratim iz Svicarske se spustim u kafic pa poslusam sta ova gospoda imaju za rec. Ali na kraju dana.. svakome svoje.. Nekomu su Ruskinje i Ukrainke kaviar od zena a nekome su crnkinje i brazilke za 20€..Najbolje kad se nekima žali na loše komentare o sebi.
I nije nego za penziju.
Dakle, ženska ima lice da ne može pomaknuti niti jedan mišić na njemu a kamoli nasmiješiti...od pravih ženskih atributa ima tj. nema ništa...osim silikona...ima >45 godina...sretno!Aha.. znaci nekom seljaku je za penziju a meni sta je probao servis po cijelom svijetu ukljucujuci Dubaj je najbolja po cijeni i tome sta se nudi. Mozda ja nesto krivo vidim.. Mozda kad se vratim iz Svicarske se spustim u kafic pa poslusam sta ova gospoda imaju za rec. Ali na kraju dana.. svakome svoje.. Nekomu su Ruskinje i Ukrainke kaviar od zena a nekome su crnkinje i brazilke za 20€..
s obzirom da vika čita ovaj forum, a ti u svojim porukama uglavnom nju spominješ, hvališ i reklamiraš, koja je šansa da si zapravo ti vikaAha.. znaci nekom seljaku je za penziju a meni sta je probao servis po cijelom svijetu ukljucujuci Dubaj je najbolja po cijeni i tome sta se nudi. Mozda ja nesto krivo vidim.. Mozda kad se vratim iz Svicarske se spustim u kafic pa poslusam sta ova gospoda imaju za rec. Ali na kraju dana.. svakome svoje.. Nekomu su Ruskinje i Ukrainke kaviar od zena a nekome su crnkinje i brazilke za 20€..
Ma svi smo mi pimpovi Vike. Koja je sansa da izmedju svih ovih pohvala od ljudi koji su tu godinama, da svi lazu. A 2 profila, od kojih je jedan tek napravljen, koji kritiziraju absolutno sve, su u pravu. Ajde s tom sizofrenijom. Lici mi ili na ljutnju ili na sindrom "hocu se istaknit da idem protiv vecine". Prestani sidit u kuci, izadji vanka, udahni zraka, pa ce ti ta ljutnja na random cure ic ca.s obzirom da vika čita ovaj forum, a ti u svojim porukama uglavnom nju spominješ, hvališ i reklamiraš, koja je šansa da si zapravo ti vika
gospon svjecki putniče
Ako pozorno pročitaš svoje rečenice bit će ti jasnije tko je frustriran i tko treba udahniti zraka.Ma svi smo mi pimpovi Vike. Koja je sansa da izmedju svih ovih pohvala od ljudi koji su tu godinama, da svi lazu. A 2 profila, od kojih je jedan tek napravljen, koji kritiziraju absolutno sve, su u pravu. Ajde s tom sizofrenijom. Lici mi ili na ljutnju ili na sindrom "hocu se istaknit da idem protiv vecine". Prestani sidit u kuci, izadji vanka, udahni zraka, pa ce ti ta ljutnja na random cure ic ca.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|