Rex666
Member
Pa jelda,užas živi,izgoriš skroz!Majke mi. Zadnji auto koji sam prodao sam krenuo davati kratke, hladne odgovore musterijama, jer sam totalno izgubio volju. Vec sam potrosio sati i sati, bilo telefonskih razgovora, bilo izdvojenih vremena za termin na kojem se na kraju ne pojave, bilo razgledavanja auta i voznji na preglede kod nekih njihovih mehanicara koji seru i za neke dijelove koje sam nedavno mijenjao. Na kraju sam pustio taj auto debelo ispod cijene jer mi se nije više dalo zajebavat s jajanima.
Razlika između auta i kurvi je što auto moram prodat iz različitih razloga, a kurvama je ispod časti prodat pičku "ispod cijene" (znam da je cijena za naše standarde visoka, ali tržište kaže da je takva cijena).
A i to za kurve isto dobro kažeš,jebiga sve je to relativno,nikad neznaš,svatko ima različita iskustva,i njima nije svaki dan dobar dan pa izvisiš ni kriv ni dužan,netko prođe dobro netko loše,iako je tu usluga ko i bilo šta drugo,ako platiš trebao bi pošteno bit uslužen al jebiga nije to tako kao ni ništa drugo u Hr,tako da se nebi složio s kolegama Fikusom i Maestrom,i mislim da veliku ulogu igraju godine i izgled,one se sve jebu za lovu i gledaju kako se ne jebat a da uzmu lovu,pa kad dođe neki stariji masniji ružniji budu nezainteresirane i seru i gledaju ti vrijeme i ne pruže uslugu,al im svejedno trebaju klijenti i dobre recenzije pa kad dođe mlađi će glumit možda al će pružit uslugu....tako da ja mislim da je stvarno bitno kako izgledaš i kako se ponašaš prema njoj,igraš igru ti da ju izjebeš čim duže i bolje a ona igra igru da ti čim prije uzme lovu i pošalje te doma,jer na kraju svega boli ju kurac za tebe i tebe za nju.