Vidim da si novi ovdje, gle, svatko voli sta voli, ja volim male i mrsave da ih dobro izjebem jer imam malo veceg i pali me kad se mala sva uspanici kad ga vidi
Imao sam dosta cura, ljubavnica, sponzorusa, sugarbabyja, kurvi u zivotu da znam procijeniti.
Iskreno vec mi je malo i dosta, u braku sam i mozda uskoro i necu biti, htio bi naci neku jebenu partnericu do kraja zivota koja je otvorena za sve, ne znam dal takva postoji
Dosao sam u neke godine gdje mogu reci da mi ne treba internet za seksualne radnje prema mladim damama...jedino sto mi je zao sto nema nekih recenzija nas pa da ima i vise jebacica koje uzivaju, a ne da sve sam placamo. To kaj im ja radim trebale bi meni platit, a ne ja njima...i to kazem skromno, a par profesionalki se lijepo provelo, cak se zadnja i uvrijedila kad sam joj rekao da joj ne vjerujem da je svrsila
Sam se moram otic testirat, nadam se da nisam nista pobral...
I da, ne volim silikonasice, tetovirane, onlyfans posvoduse i sl. ...upoznao sam predobre cure preko EGE-a i drugih platformi, mozda sam s vise njih trebao stupiti u privatni kontakt ali jebiga, nisam pokusavao....a posebno mi je ostala u sjecanju farmaceutkinja iz Gruzije i jedna Turkinja iz istanbula....te su uzivale...