BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ja sam bio sa ukupno tri cure ovaj tjedan. I ne mislim više ni sa jednom jer je mjesečni budžet potrošen a i premašen.
Sada slažem financijsku konstrukciju za idući mjesec.
Neću pisat poimenično recenziju za svaku jer ni ostali ne pišu, samo dođu pitati jer bio tko sa ovom-onom, kao da nemogu sami ić provjerit pa dati nama ostalima povratnu informaciju.
Samo ću reći da su dvije bile ok a treća tako-tako.

Da, dogodilo se, i meni je dala broj. Skuplja mušterije za sljedeći puta kada dođe sama ili želi da misliš da si tako poseban pa ćeš opet platiti.
Znaju dobro kako te natjerati da zagrizeš.

Sve potpisujem, odlična je.
Dva puta sam bio i nema prigovora.

Još sam bez nadoplate dobio svršavanje u usta oba puta, a zadnji puta mi je polizala i šupak, i to baš pošteno, da je jezik skoro unutra gurala.

Svakom daje broj, i da, svršavanje u usta je free ( ko pita ).

Kao što kažeš, vratit će se i skuplja mušterije.

evo, disu sad oni koji pisu redflag za one za 110/150??????????????????????

Nitko nije pisao da su baš sve "redflag".

A i za ove 2, vidiš zašto je ta cijena, čovjek piše da nema ljubljenja ni gfe-a, oral nije komentirao, al da surađuju u sexu, tak da ajde, te su barem fer i odrade barem to, al daleko je to od neke top usluge.

Nekom to odgovara, da sam kresne zgodnu curu, i to mu je top, drugima (kao meni) bez gfe-a i ljubljenja to nije to, ma da je ona i 10/10.

Već sam bio kod ove prije mjesec - dva, došao danas opet. Bile su neke negativne recenzije ("Silvia" je bio stari profil) tako da me to dodatno motiviralo na ponavljanje jer računam da će mi se ego podići.

Kako sam vidio recenzije da se ne ljubi (a samnom se ljubila prvi put), reko ajmo mi ovo podići na iduću razinu. Prije nego smo krenuli, tražio ju između ostalog da uz french kissing uključi i da joj mogu pljuvati u usta. Na prvu je bila zgrožena, pa je tražila extra pare. Spustio sa extra 100€ kojih je prvo tražila na extra 50€.

E sad, kako sam po običaju svršio prije reda, rekoh ajde sad da još malo iskoristim vrijeme i popričam preko translatea.

Znam da nisam maneken, ništa pretjerano visok, mršave građe, slabašnih mišića, pa ju pitam po kojoj logici puštaš da pljujem po tebi, a dečki pišu recenzije da se ne želiš ni ljubiti jezikom?

Tu se ona nasmijala i krenila s izmotavanjima kako momci nemaju higijenu na razini i još niz nekih komentara koje ću zadržati za sebe jer moja iskrena pretpostavka je da blefira opravdanjima. Uglavnom rekla je da su momci tokom sastanka tražili usluge koje nisu bile dogovorene. Reko jesu dečki uživo prošli s tobom što žele od usluga prije nego su platili, kaže da nisu i da ona podrazumjeva da će ići najosnovnija usluga.

Ono što želim reći je, prođite s kurvama sve što želite prije nego joj date pare. Čak i najbanalnije stvari koje bi se trebale podrazumijevati tipa turanje prstiju u pičku ili da možete dva puta rokati u sat vremena. Kurve nisu roboti i isto će gledati gdje da nas zajebu tokom sastanka. Na nama je da definiramo pravila igre. Jer ako nećemo mi, one će.

Čim ona dobije priliku reći ne može nešto, a ti prihvatiš takav zaključak, njoj je to zeleno svjetlo da ne može ni ovo ni ono. Naravno, ne možeš ti u tom trenutku ni tjerati svoj neki inat jer ništa nećeš postići. Sjećam se svoje prve kurve, mislim da joj je malo falilo da mi kaže da ne mogu ni metnit u pičku kolku je kontrolu imala s odjebavanjem svega što sam htio.

Jel bio tko kod nje u zadnje vrijeme? Vidim da je cesto u zg, jel vrijedi posjeta?

Ja sam bio još prošle godine. Pisao sam recenziju ovdje. U kratkim crtama - jako pozitivno iskustvo.

Najgora usluga dosad.

Izgleda ko na slikama, jedini plus.

Doček hladan, niti bok, odmah traži novce, dere se nešto na portugalskom s drugom curom koja je u stanu u drugoj sobi, ko da je na dolcu. "Nema" za vratiti kusur. Prije plaćanja sve potvrđuje da radi.

Dolazim nakon tuširanja, nemam di staviti stvari, onda nadrkana veli baci na pod... Već druga stvar zbog koje sam se trebao okrenuti i tražiti povrat.

Ljubljenje nula, jednom sa zatvorenim ustima i odmah okreće glavu, pušenje bez doslovno 25 sekundi, i odmah stavlja kondom. U akciji faca ko da joj netko prijeti likvidacijom cijele familije pa radi ovo na silu. Šuti cijelo vrijeme, surađuje ko lutka na napuhavanje. Od "silne strasti" i pogleda na to beživotno lice mi se odmah spušta i velim puši dok se opet ne digne. Ona odmah kao imamo još jedan kondom... Nastavlja se loše pušenje kao otpočetka, 20-ak sekundi i staje pa nešto melje. Zamišljam si nešto samo da mi se digne da završim i odjebem ju, ide doggy nekih 5 minuta, na pola dignut, ona opet ko lutka, bez zvuka, bez ikakvog surađivanja. Opet mi se spušta od silne strasti, velim daj puši dok ne budem gotov, onda melje nešto kao već sam ti pušila i potrošio si oba kondoma... ja boli me kurac, ja plaćam tebe, ne ti mene. I onda se nastavlja još lošije pušenje od 10-ak sekundi, velim odjebi, idem na tuširanje i doma. Bio nekih 30 minuta, platio 1h, ostavio joj novce samo da ne gledam više to odvratno smeće.

Najgora usluga dosad.

Izgleda ko na slikama, jedini plus.

Doček hladan, niti bok, odmah traži novce, dere se nešto na portugalskom s drugom curom koja je u stanu u drugoj sobi, ko da je na dolcu. "Nema" za vratiti kusur. Prije plaćanja sve potvrđuje da radi.

Dolazim nakon tuširanja, nemam di staviti stvari, onda nadrkana veli baci na pod... Već druga stvar zbog koje sam se trebao okrenuti i tražiti povrat.

Ljubljenje nula, jednom sa zatvorenim ustima i odmah okreće glavu, pušenje bez doslovno 25 sekundi, i odmah stavlja kondom. U akciji faca ko da joj netko prijeti likvidacijom cijele familije pa radi ovo na silu. Šuti cijelo vrijeme, surađuje ko lutka na napuhavanje. Od "silne strasti" i pogleda na to beživotno lice mi se odmah spušta i velim puši dok se opet ne digne. Ona odmah kao imamo još jedan kondom... Nastavlja se loše pušenje kao otpočetka, 20-ak sekundi i staje pa nešto melje. Zamišljam si nešto samo da mi se digne da završim i odjebem ju, ide doggy nekih 5 minuta, na pola dignut, ona opet ko lutka, bez zvuka, bez ikakvog surađivanja. Opet mi se spušta od silne strasti, velim daj puši dok ne budem gotov, onda melje nešto kao već sam ti pušila i potrošio si oba kondoma... ja boli me kurac, ja plaćam tebe, ne ti mene. I onda se nastavlja još lošije pušenje od 10-ak sekundi, velim odjebi, idem na tuširanje i doma. Bio nekih 30 minuta, platio 1h, ostavio joj novce samo da ne gledam više to odvratno smeće.

Di si sad @redbull2020 , jučer si se odmah javio kad je netko spomenuo ovu za 150, izgleda da je ipak "redflag" ko i većina takvih hahaha.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh