Evo malo ću pisati, imam malo vremena.
Prije 3 dana bio u RI.
Juliana, sad je u Puli.
Dugo je ganjam ali uvijek ST, ZD, ŠI, pa čak i OS.
Nije mi bilo na ruku.
Kad eto nje u RI.
Ujutro se javim i dogovorim 14:30h.
Kaže javi se kad si ispred. OK. Skužim da je agencija, već je poznata ta igra.
Pojavim se ispred vrata u 14:29h.
Kaže čekaj malo.
Nakon par minuta, kaže razgovaram sa obitelji, tata mi je bolestan, dođi za pola sata.
Vratim se u auto i najebem im se majke.
Jebo ti tata mater, došla si iz p.m. tu zajebavati ljude,...
Znam da pričam sa agencijom.
Pokušam nešto drugo, i to prolazi, ali Juliana mi ne da mira. I idem opet s drugog telefona. Ajde malo bolje iako sam opet čekao, ulaz na drugoj strani zgrade, kod, šifra, nikako ući...prije bi do Plenkija došao.
E sad ono što je bitno.
Dočeka me cura 50% onoga što je na oglasu. To je ona, ali i photoshop je jeben.
Znači, crvene tange, bosa, nenašminkana, gornji dio nekakve šarene trenirke i rozi topić ispod.
Debele noge i guzica, dosta celulita, dosta prištava po sisama, jedan guz pun nekakvih crvenih ožiljaka, kao da je išibana, nokti ruke o noge skromno, jedino je lijepa u faci I zbog toga sam ostao.
Stan dosta neuredan, nije baš kućanica.
Ajmo mi prvo zajedno u kupaonu.
Ispred tuša BJ, ne dobar. Samo drži glavić u ustima i drka.
Pod tušem oprali jedno drugo, ali nema prstenjačenja.
Sumnjiv ručnik, ali pod rukom i okom se čini ok.
Engleski manje od ništa.
Ajmo u sobu.
Odmah iskrcao 1300 naših.
Krevet neuredan, pogužvana posteljina, deka na prozoru ("apsolutno romatično"), ciganluk jednom riječju.
Krene BJ i nakon minute kaže kondom. Polako dijete, daleko si tiod toga. Dok radi BJ lagano joj držim ruke, onda ja određujem kako. Malo joj začepim nos da se zagrcne, jbg, lipo mi je to.
Ja oral njoj, ali nije to to.
Sjednem joj na trbuh, española i šah-mat po sisama, vratu, faci.
Tuš, mali odmor, ona šuti kao mumija, a šta će ne zna beknuti, malo Google translate, dvoje djece, rodila sa 15, ima 25, bla, bla, bla.
Krenemo opet, BJ, kondom, cowgirl, ali jebe me taj kondom, pogotovo drugi put, i onda držanje, masaža jaja, gledam je u facu koja je stvarno lijepa, i guzu je lijepo namjestila, i dam "sve od sebe" i svršim drugi put.
Tuš, oblačenje, pustim još 200 jer, ono, jbg, ne znam zašto ali uglavnom uvijek to napravim.
Ona se odmah obuče, bez tuširanja, i ide u McDonald's.
U liftu nitko ni riječi, izlaz iz zgrade ona lijevo, ja desno, ciao-ciao, i to je to.
Ne bih ponovio, iako, ako bi se sredila, napucala, donje rublje, sakrila što ne valja, a istaknula što valja, recimo facu, usta, mogla bi biti interesantna.
Makar, kad nekog primiš u stan i još mu uzmeš lovu, pa daj to malo poredi, iz nekog poštovanja, ako ništa drugo.
Ali, one su odrasle u nekom drugom svijetu.
I zato su one tu, a ne mi tamo.