Nadalje vezano uz taj "platezni rang".
Regan si tu cca manje od 2 mjeseca,a sve recenzije vezane su uz cure sa EGE-a.Doti jedna cura koju si "pojeba " nema nijednu recenziju na EGE ili su stavljene puno ranije nego su spominjane tu i večinom recenzisti stari korisnici EGE-a.Izgleda da te ZG-a scena ne interesira mada i tamo ima dosta skupih igračaka. Za napisat recenziju treba imati dokaz kontakta sa njiom (whatsap,slika ,itd),tako da ne može svatko ostavljati sta ga je volja,glorificirati curu ili negativno pisati o njoj.Na nekim forumima moras biti verificiran sa bankovnim računom,ID card itd,ali to nije tema tu.
Da ja tako prasim po latinama,ruskinjama i inim sa EGE-a trebalo bi mi cca oko 10.000 E misecno jer ne volim na 1h,imam druge pristupe i standarde.Radim vanka (ne vise u svojoj bransi jer svoje sam prekinuo kad sam ima izgubiti glavu nasrid Pacifika),imam veliku plaču za EU rezidenta kad radim,a bome kad i ne radim je velika za nase prilike,uz to radim i jedan dodatni neben job.U HR privatan stan ,poslovan prostor u najmu,brod u najmu,uložene novce u jedan posal u Dubrovniku ,handlam sa BTC,itd. i ne mogu svaki treci dan uzeti tu "favelasicu".
Za one koje misle da serem stavljam listu od 11mj./nisam radio/
Ne razumijem, je li se ovo nešto mene tiče ili sam krivo shvatio?
Ako se mene ne tiče, onda ok.
A ako se mene tiče.
Čuj stari.
Zaboli me šta ti imaš, isto tako što tebe zaboli što ja imam.
Samo jedan put sam objavio review, i to za jednu kolumbijku koja me nategla s vremenom, doslovce sam se sudario s čovjekom na vratima, nije htjela oral bez, bez french kissing,...I još puno toga što je pisalo u oglasu, bio sam bijesan i logirao se i napisao recenziju.
Cca u srpnju ove godine.
Na ovom sam forumu samo zato da pohvatam iskustva i podijelim iskustva.
Volim potrošiti lovu na ženske, jer mogu.
Evo jučer, hotel, klopa, vino, moj put do ZG i natrag, njoj šta sam dogovorio, cca 900€.
I ne fali mi ta lova jer imam i mogu.
Puno češće odem na jedan sat i to mi je ok.
Nikad nisam otišao na pola sata.
Nisam iz ZG, i bolje, jer bi dvaput tjedno išao okolo.
A ovako, fali mi "priča" kod kuće, ispucao sam većinu skuža.
Puno puta sam bio s trebom da i nisam pisao recenziju u forum jer mi se nije dala.
I sad imam brojeve, i što je najgore, povremeno se čujem sa Ingrid, Isabelom, Erikom, Barbarom, Sofiom, Kamilom, Natalie, Hanna...
Sve su trenutno van hrvatske, ali kad dođu javit će mi se.
A ako i ne jave, zaboli me.
A sad da ja idem tebi dokazivati gdje sam bio, šta sam radio, koliko imam love i otkud mi, ne pada mi na pamet.
Pa nije ovaj forum za to.
Reći ću samo da radim pošten posao koji apsolutno nema nikakve veze da kriminalom.
Evo, još sam na poslu, papirologija, jbg.
Ali od dobrih provizija se nagradim.
Nikad nisam potrošio niti jednu kunu u kladionici ni kockarnici, jednostavno me ne interesira.
Ne pušim, nikad droga.
Alkohol samo uz socijalna druženja.
Ali pičku voooooollllliiiimmmmm, jebi ga.
Svaka budala ima svoje veselje.
I to je istina.
I nije to 10000 mjesečno.
Pretjeruješ. To ne želim.
Ali 15000 - 20000 godišnje je.
Nekom puno, nekom malo.
To je tako u životu.
Ne ljutim se ja na tebe, nek si ti živ i zdrav, i dao Bog da multipliciraš svoje bogatstvo.
Tko zna, možda odradimo neku zajedničku akciju sa latinama, pa budemo best friends.