Sarajevo41
New member
Mene raskućiše
Ali isplati se
+447495950452 Evo kontakt ko voli nek izvoli Brown eboni sugar
Ali isplati se
+447495950452 Evo kontakt ko voli nek izvoli Brown eboni sugar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druze dosadan si.Jel bio kod onih vjetnamku na stupskoj petlji.
Ja danas naletio. Stvarno dobra roba.
Neka neko ko je jos bio potvrdi da ne ispadne da ja lazem. Ako je neko isao danas.
I da ostavim broj od brata rumuna, cikao sam mu od smeha. Poslao me i kaze "samo udri nek perije spaada" crkao sam od smeha hahaha.
+40 760 830 793
Posalje li ti prave slike cura ili dobre pa kad dodjes stare kineskinje ne lice ni na staJel bio kod onih vjetnamku na stupskoj petlji.
Ja danas naletio. Stvarno dobra roba.
Neka neko ko je jos bio potvrdi da ne ispadne da ja lazem. Ako je neko isao danas.
I da ostavim broj od brata rumuna, cikao sam mu od smeha. Poslao me i kaze "samo udri nek perije spaada" crkao sam od smeha hahaha.
+40 760 830 793
Mislis da ima ovde i djevojakaIma jedna samo online radi,za fizicki susret dogovara posebno
Saznam detalje pa javim
Molim bez suvisni komentara djevojke i momci![]()
Ima ima i te kakoMislis da ima ovde i djevojaka![]()
Bujrum djevojkeIma ima i te kako
Ma provaljene totalno
debilcino, to je jedini komentar koji mos dobit, cuj online pa onda dogovara za uzivo, jel mislis stvarno da ima jos retardiranih, to nije nikad niko jebo niti ce..Ima jedna samo online radi,za fizicki susret dogovara posebno
Saznam detalje pa javim
Molim bez suvisni komentara djevojke i momci![]()
To je ličina koji je našao foru da uzima porez na budaledebilcino, to je jedini komentar koji mos dobit, cuj online pa onda dogovara za uzivo, jel mislis stvarno da ima jos retardiranih, to nije nikad niko jebo niti ce..
ma ne uzima on nista ali pokusavaTo je ličina koji je našao foru da uzima porez na budale
Strasno, sta je ovo???
Evo jos jedna garava u Sarajevu
Prevara najvjerovatnije cim je nigerijski brojStrasno, sta je ovo???
Usnu se ne snilaStrasno, sta je ovo???
Prevara trazi da ides na bikon automat
Evo jos jedna garava u Sarajevu
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|