leo_leo
New member
Kao i vecina,imas neki probelm s tim??Jučer se učlanio da bi tu dva puta pohvalio
Sto da ne kazem za ženu, grmi pa grmi....a tebi ako smeta druže zaobidjes komentar, kontas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i vecina,imas neki probelm s tim??Jučer se učlanio da bi tu dva puta pohvalio
i sta onda bi.. jel pocela kisa vani kada si izasaotprilike tako
I samo si se registrirao da nam to kažeš, svaka čast, cijenimo jako to
Otprilike tako.. i ja sam bio.. moze proci, nije sa slike naravno i svi oglasi oko 20 su njeni.. ne volim sez sa kondonom.. kontam da joj je korektno ponuditi 30 40 evra za pusenjei sta onda bi.. jel pocela kisa vani kada si izasao..
Vala zgadile mi pičku viseAko je neko za jeftinu a dobru azijatkinju. Od mene preporuka. Ima u Tuzli kod klinickog centra, na kruznom toku. Jedna bas slatka. A nije skupa.
Evo i broj. +973 3700 9791
kako je to samo slikovito i bajkovito, da sam zensko odmah bi ti se javio, bogata novcana nagrada, nisam znao da ima bogata i siromasna nagradaTražim neku ozbiljnu gospođu ili djevojku da joj poližem pičku....uz bogatu novčanu naknadu...u mom smještaju..budite slobodne da mi se javite u inbox...rado ću vas primiti...
nemamo mi problem sa tim ali takve oglase izbjegavamo tupane moronski.. ti reklamiras a mi kudimo.. ako nisi primijetio.. imas li ti problem sa tim buahahahahahahhahhKao i vecina,imas neki probelm s tim??
Sto da ne kazem za ženu, grmi pa grmi....a tebi ako smeta druže zaobidjes komentar, kontas
znaci i ti si sepredozirao.. daj bar ti napisi sta je bilo kada si se probudio, jel si zakasnio u skolu, na posao.. jel padala kisa..O
Otprilike tako.. i ja sam bio.. moze proci, nije sa slike naravno i svi oglasi oko 20 su njeni.. ne volim sez sa kondonom.. kontam da joj je korektno ponuditi 30 40 evra za pusenje
Ja opet da lizem guzove i supak , ako ima neka da to voli i da bi na to samo pristala uz dogovor za cijenu , njen prostor ili moje auto-prostor neka se javi dok sam par dana slobodanTražim neku ozbiljnu gospođu ili djevojku da joj poližem pičku....uz bogatu novčanu naknadu...u mom smještaju..budite slobodne da mi se javite u inbox...rado ću vas primiti...
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|