Gabrielkaurinovic
New member
Raja katy je mjenjala broj sad je 066444208,nedelju i ponedeljak je u Banja Luci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze im se.. puc-pucSvi Ovi Direktuzla. Scanija. Salas. Brcko. Svilaj. Waldmann zg Pisu Neistine Na Ovom Sajtu Objavljuju Tuda Imena Telefonske Brojeve Molim Vas Blokiraj te im Naloge Obrisite Poruke I Pozivaju Na PROSTITUCIJU
Kako joj ide telegram?Ekipa imam jednu relacija joj Sarajevo-Mostar ali jedva sam i sam dosa do nje valjda ne radi cesto pa je off i odgovori na poruke, ali isplatilo se sto jest jest i opet cu.
Nije agencija,sama za sebe i kaze trazi ljubavnika haha ludaca
Imate je i na Telegramu pusti poneki snimak,sliku ma brutala ocm
Emma 062104316
Pa eto javite utiske,sretno![]()
Jučer se učlanio da bi tu dva puta pohvalioEkipa imam jednu relacija joj Sarajevo-Mostar ali jedva sam i sam dosa do nje valjda ne radi cesto pa je off i odgovori na poruke, ali isplatilo se sto jest jest i opet cu.
Emma 062104316
Posalji broj imam jaImam Sarajevo, broj za razmjenu, nije broj iz oglasa. Ako neko takodjer ima broj za razmjenu a da nije iz oglasa proslijedite. Nemojte slati brojeve iz oglasa
063 909 ***
I samo si se registrirao da nam to kažeš, svaka čast, cijenimo jako toEkipa imam jednu relacija joj Sarajevo-Mostar ali jedva sam i sam dosa do nje valjda ne radi cesto pa je off i odgovori na poruke, ali isplatilo se sto jest jest i opet cu.
Emma 062104316
Waldmann. Salas. Brcko. Direktuzla. Bukva. Svilaj. Svi Objavljuju Od Cura Imena Brojeve Na Ovom Sajtu Pisu Neistine I Pozivaju Na Prostituciju Blokiraj te Svi Nji Hvala Unapred
[/QUOTE puko si dobro...
hoces preporuku sa triperom ili bez.. msm hoces curu kja ima kvalitetne kondome koji ne pucaju da si siguran ili ces nesto blazu varijantuTrazim stariju gospodju za sex Pozdrav
Nema ti teAko je neko za jeftinu a dobru azijatkinju. Od mene preporuka. Ima u Tuzli kod klinickog centra, na kruznom toku. Jedna bas slatka. A nije skupa.
Evo i broj. +973 3700 9791
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|