Maeatro2211
New member
Novi sam tu . Jel ima neko broj od natassel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo,jebo kondom. Nema dozivljaja,bio rijesio... em pusenje i odma svrsavanje usta a druga partija sam picu punio spermom. Rado cu ponovo otici...ma samo udaraj koji ce ti kondom, to su budale izmislile
Ko je ta?Novi sam tu . Jel ima neko broj od natassel
Čuo sam za tu malu još prije par mjeseci sasvim slučajno na kafi , ali tad mi nije naumpadalo da plaćam , hahaha situacija se mijenja , ali tad nisam ništa ni pitaoKo je ta?
Može li brojDama, 48 godina, Sarajevo. Kontakt What's ap.
To ti je MinniePoz ekipa interesuje me pisalo se da je jedna narkomanka i pozuruje,a druga d aje top....
Minie i miona mija kako li vec,u lukavici! Dogovorio sam sa ovom ima tetovazu poljubca na guzu pa me interesuje koja je ta? Jeli bolja ili losija
Bio sam ja prije sat vremena, pusila mi ga fino, stavila kondom i guzio zguza jedno 15 minuta skino kondom i svrsio po guzici. U kuci malo neuredno nije lose ali necu ponoviti sigurno ona je fina cura...Jel iko bio s onom s Vraca i mozel iskustva ako je neko bio s njom
Hahahaha ne znam šta da kažem ima par provjerenih brazilki koje su i prije dolazile a ovo ostalo su kineskinje čini mi seTuzla, jel ispravna koja sa EGE?![]()
Bolje ga u osinjak gurnut .Jel iko bio s onom s Vraca i mozel iskustva ako je neko bio s njom
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|