armando098
New member
Nov sam ovdje treba mi kontakt neki u Sarajevu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozel brojDama, 48 godina, Sarajevo. Kontakt What's ap.
Imate li brojZaobiđi, na otoci ima 60+ ok je ko to voli. Bio jednom ne bi više.
Bas takoJbo majku pa gdje su vam ta muda..sve sto znate je imas li broj i bio neko..pun ege i col brojeva zovi dogovaraj redom nista od jedne dogovaraj drugu..ne kontam vas i kad vam covjek da broj iznevjeruje sta pisete djevojkama..svakoj pisete mozel jeftinije trazite slike hocete neke uslove bzs..trazi da djevojka bude u patikama to ga kao lozi sva gola i patike na nogama..saljete slike kita i kako drkate..dogovorite sve ispalite za termin..pa i ove sto masazu rade i njih pitate mozel jeftinije sta..sta hoces druze jeftinije bog te j... zar moze od 100km jeftinije..pametna Mallory stavila 550eurica sat i nema rasprave..a posla bruku ima vjeruj te mi..raznih bolesnika sa raznim zanovijetanjima ovdje..a tek kad bi vam ove djevojke pokazale svoj inbox sa porukama koje dobijaju to je za sjebat se..sa svakom sam dobar i svaka ima povjerenje u mene pa mi pokaze vase poruke..
Kupite sebi kondome i nosajte sa sobom a ne kad dodjete u sobu fol nemate ili zaboravio..
Ove poruke sto imam u pm.. odgovorit cu kad stignem ne zamjerite u zurbi sam..
Svako dobro...Elki![]()
Ellie retarde mali mamin.... Pozelili smo te u picku materinu... Kupujes li jos jupol kurvama da krece stan ili? Mamu ti jebemo retardiranuJbo majku pa gdje su vam ta muda..sve sto znate je imas li broj i bio neko..pun ege i col brojeva zovi dogovaraj redom nista od jedne dogovaraj drugu..ne kontam vas i kad vam covjek da broj iznevjeruje sta pisete djevojkama..svakoj pisete mozel jeftinije trazite slike hocete neke uslove bzs..trazi da djevojka bude u patikama to ga kao lozi sva gola i patike na nogama..saljete slike kita i kako drkate..dogovorite sve ispalite za termin..pa i ove sto masazu rade i njih pitate mozel jeftinije sta..sta hoces druze jeftinije bog te j... zar moze od 100km jeftinije..pametna Mallory stavila 550eurica sat i nema rasprave..a posla bruku ima vjeruj te mi..raznih bolesnika sa raznim zanovijetanjima ovdje..a tek kad bi vam ove djevojke pokazale svoj inbox sa porukama koje dobijaju to je za sjebat se..sa svakom sam dobar i svaka ima povjerenje u mene pa mi pokaze vase poruke..
Kupite sebi kondome i nosajte sa sobom a ne kad dodjete u sobu fol nemate ili zaboravio..
Ove poruke sto imam u pm.. odgovorit cu kad stignem ne zamjerite u zurbi sam..
Svako dobro...Elki![]()
Pozzz mozel brojPozz drug ako misliš na plavušu zadnji br 868,bio sam ja više puta dobra je potrudi se i raja je onako..jbg jeste malo punija ali meni nije smetalo.. što se tiče higijene i usluge nema se šta prigovorit bar iz mog iskustva ako mislimo na istu žensku
Moze broj PozdravStarija je usput debela ko slon
Moze brojPozz drug ako misliš na plavušu zadnji br 868,bio sam ja više puta dobra je potrudi se i raja je onako..jbg jeste malo punija ali meni nije smetalo.. što se tiče higijene i usluge nema se šta prigovorit bar iz mog iskustva ako mislimo na istu žensku
Moze broj PozdravZaobiđi, na otoci ima 60+ ok je ko to voli. Bio jednom ne bi više.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|