BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kako se Moze Stavit Slika jednog Idijota na Ovaj Forum No stop Objavljuje O CURAMA Neistine Mozeli Ko Pomoc Ili Da Mu Posalje Sliku Da je Na Forum Objavi

Pitanje za iskusnije, novi sam u ovom sportu. Imao sam ok iskustva do sad. Da li saljete selfije ovim curama? Meni se to bas ne radi, cak ni na onaj vanish na whatsappu. Obicno pitam za video poziv i ove dokazane pristanu odmah. Druge opet nece kao ide samo slika, onda kontam da nesto tu nije ok. Iskustva i savjeti?

Pitanje za iskusnije, novi sam u ovom sportu. Imao sam ok iskustva do sad. Da li saljete selfije ovim curama? Meni se to bas ne radi, cak ni na onaj vanish na whatsappu. Obicno pitam za video poziv i ove dokazane pristanu odmah. Druge opet nece kao ide samo slika, onda kontam da nesto tu nije ok. Iskustva i savjeti?
Samo lud šalje svoju sliku. Koliko njih danas pošalje a one sačuvaju u telefonu, pa kad do nečega dođe policija ima na uvid sve iz telefona. Na šta se dođe da one zahtjevaju i diktiraju uslove.

Sta bi one sa tvojim selfie?? Ne zele mozda rugobe da primaju a na video mozda drkaju buduci klijenti...

Kakva je minie ,je li cista uredna je li ko imao problema ?
Sto dalje druže, narkomanka prljava, gleda samo šta će da ukrade i kako da zajebe. Dodje sa još nekom klosarkom, koja ti posle 10 minuta lupa na vrata i histerise, onda se njih dve kao raspravljaju, na kraju potuku i pobegnu. Razne fore ima, kao daj mi pare da platim samo taksisti, najgori ološ iz ovog sveta definitivno.

Kakva je minie ,je li cista uredna je li ko imao problema ?
Za ovu klosarku sam ti pisao, predstavlja se i kao minie.

Za ovu klosarku sam ti pisao, predstavlja se i kao minie.
Pitao je za minie sa foruma vjerovatno, druga osoba skroz

Ne saljem izuzev ako ona sama ne trazi ali to je jako rijetko, a i kad sam slao nije bilo problema tkd opusteno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh