BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Evo sad sam izaso iz stana.. Sta znam prosjecna milfara
Tjesi me sto me podsjeca na jednu milfacu iz mog kraja puco sam se na nju dok sam bio mladji🤣🤣
Ugl nekako sam je naguzio da spusti na 150km ona htjela eure ja rekao pa ovo je bosna samo BAM. Nije joj bilo bas drago al eto opalio sam je izbacila mi kitu tri puta nije mogla vise pitala moze li mi izdrkat i et tjt. Ponudila da se otusiram opalila me po guzici i rekla come tommorow 🤣🤣🤣

Evo sad sam izaso iz stana.. Sta znam prosjecna milfara
Tjesi me sto me podsjeca na jednu milfacu iz mog kraja puco sam se na nju dok sam bio mladji🤣🤣
Ugl nekako sam je naguzio da spusti na 150km ona htjela eure ja rekao pa ovo je bosna samo BAM. Nije joj bilo bas drago al eto opalio sam je izbacila mi kitu tri puta nije mogla vise pitala moze li mi izdrkat i et tjt. Ponudila da se otusiram opalila me po guzici i rekla come tommorow 🤣🤣🤣
Jel to ta iz Zenice daj br ako moze

Nije djevojka sa slike, nije ni Ruskinja. Mala latinska bomba, lijepa, savršeno tijelo. Licna higijena bez primjedbi. Centar, Kranjceviceva.

Ne priča Engleski. Usluga hladna transakcijska. Oral i seks singerica, guta cijeli, uska. Samo joj je na umu da sto prije svrsis. Nema maženja ni puno diranja.

Pa eto, kome to paše, meni bljak osjećaj ostao.
Slazem se… Mala samo gleda da uzme lovu i to je to. Ni neki lazni osmjeh ni gluma,nista😂

Ima par komentara o njoj na forumu, ja osobno nisam bio, pokušavao sam dogovorit susret, ali nismo našli zajednički jezik, jer mi je prvo rekla jednu cijenu i usluge kad smo dogovarali, pa za par sati kad sam trebao doći drugu cijenu, tako da na kraju nisam ni otišao.
Drugi su pisali da požuruje, govori hajde svršavaj, uglavnom jebala bi se, a da joj ne uđe, upiši Lily u tražilicu, sigurno će ti izbaciti, pa kontaktiraj privatnom porukom te koji su bili kod nje.
Ja sam napisao posljednji recenziju za nju,sve u potpunosti se slazem s napisanim

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh