Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za broj nisam siguran ali mislim da su slike već korištene na jednom profilu koji se oglašavao u Tuzli ali je bio broj 066 ja mislim meni je tražila x bon kad sam se javiopozdrav svima da li je neko imao iskustva sa https://seksi-adresar.co/oglas/diskretno-druzenje-8/
Odakle siPozdrav svima.
Ovako,zelela bi muza sa oralom iznenaditi,tj nasla bi mu dobru curu da mu popusi.
E sad,treba mi savet vas iskusnih.
Da nije neka prevarantica,tj da je normalna ,tj da se mogu sa njom dog.
Prosle godine nisam imala srece,sa par sam kontakrirala,ali su me sve izlevatile.
Znaci,godisnjica nam,oral jedan.
Hvala unapred .
A ako neka cura procita i voljna je nek se javi slobodno.
ma sta kazess.. buahahahahhahhahhahahhahaPozdrav svima.
Ovako,zelela bi muza sa oralom iznenaditi,tj nasla bi mu dobru curu da mu popusi.
E sad,treba mi savet vas iskusnih.
Da nije neka prevarantica,tj da je normalna ,tj da se mogu sa njom dog.
Prosle godine nisam imala srece,sa par sam kontakrirala,ali su me sve izlevatile.
Znaci,godisnjica nam,oral jedan.
Hvala unapred .
A ako neka cura procita i voljna je nek se javi slobodno.
fake ko kuca..Za broj nisam siguran ali mislim da su slike već korištene na jednom profilu koji se oglašavao u Tuzli ali je bio broj 066 ja mislim meni je tražila x bon kad sam se javio
zaboraviO je da napise odakle je, nadajuci se da ce se javit cure, ne ocekuje da ce se javit muskarci koji bi popusili njegovom muzuOdakle si
Imam Ja Domaće Gracanicu i TuzlaPozdrav imali Nasa Domaca Tuzla Brcko Castim Drugim Brojem
Vidis sta kazem. ..ma sta kazess.. buahahahahhahhahhahahhaha
ZenicaOdakle si
Napravi druze jos koji nalog i sam pitaj i odgovarajImam Ja Domaće Gracanicu i Tuzla
nezna on jel poso ili doso buahahahahahaNapravi druze jos koji nalog i sam pitaj i odgovaraj.
Znate Vi Sigurnonezna on jel poso ili doso buahahahahaha
Vidim Ti se Falis Da Si Sve PojeboNapravi druze jos koji nalog i sam pitaj i odgovaraj.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|