Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema te, ima neka Teodora kao najava.Ksenija sa city lovebu brckom prevara x bon trazi kaze slike naplacuje
Kojih je godina otprilike?Bio sam 4-5 puta kod nje.. stalno mijenja lokacije u Sarajevu, pozuruje, ali nije losa.. nije prevara uglavnom
Jel se mora zvat vidim nema wa, kakve su joj cijene mozes li se javiti u pp?Bio sam 4-5 puta kod nje.. stalno mijenja lokacije u Sarajevu, pozuruje, ali nije losa.. nije prevara uglavnom
Najgori veći grad za esc usluge ikada. Šta god radili ovog ološa ne zovite https://cityoflove.com/profile/732719/693435?city=/bosnia-herzegovina/sarajevoNe mogu da vjerujem da niko nema jebeni broj da podjeli , kao da neko dzaba trazi , u ovom Sarajevu je kurac teški sve neki xbonovi picke materine, a kad naletiš na pravu ima neke makroe i bakrače pa jel ovo realno cijene lupaju ko trump gorivo u pm zar je moguce da traze 300-400e za sat pa ne jebem te na marsu dan te jebo.Daj ako moze ko da posalje sta da zguzim kvalitentno pocastit cu
Isprike. Holly je bila u pitanju. Usluga je vrhunska.Da nije Lily slučajno?
Jedina sličnost je boja kosejesu li njene slike
Beži od Sa, prevara do prevare. Može se reci da nema cura u gradu. Možda od njih 150 jedno dve koje te neće prevariti.Pozdrav svima,novi sam ovdje.Zanima me dali u sarajevu ima neka bbw ,moze i starija,i ima li neko kontakt
Izgleda da u celoj Bosni žena ima u Bl, Doboju i po koja u Tuzli.Ima li neka dama u Zvorniku?
Ne bih da te razočaram ali lakše je ziranta naći. Sretno u svakom slučajuPozdrav ekipa,
novi sam na forumu ali ga kao gost pratim vec duze vrijeme. U ovom sportu sam malo duze, vecinom po evropi a lokalno vrlo malo. Par nekih izleta koji nisu bili bog zna sta kvalitetni. Trazim kontakt starije dame (40+), po mogucnosti da nije na oglasima. Cijena mi nije bitna platit cu i malo vise ako se nudi kvalitet.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|