alSky
Well-known member
Berina, bjezi od togaIskustva? Deluje poštenoSofia Sarajevo, Independent | City of Love
All your deep desires tell meni dm and im free for all deals to compleasecityoflove.com
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Berina, bjezi od togaIskustva? Deluje poštenoSofia Sarajevo, Independent | City of Love
All your deep desires tell meni dm and im free for all deals to compleasecityoflove.com
![]()
Sto tako brate , fina devojka. Hoće nekad da prevari, ali šta sadOvo nije mi p od poštene koliko vidim na osnovu profila
Dobra za izbjegavatSto tako brate , fina devojka. Hoće nekad da prevari, ali šta sad![]()
Nek se jave te obicneJa bih ova javno da se zahvalnim bivsoj djevojci koja me navela na cari masaze. Hvala ti ljepotice sto si mi otvorila oci. Do sada sam isprobao 10tak masaza i odlicne su! Znam da citas ovaj orum.
Jedinu negativnu recenciju koju imam je za Minie, narkomanku za koju preporucujem apsolutno da izbjegavate! Hajde sto je urokana, ali picka ko jogurt majko draga. Morao sam glumiti da sam svrsio samo da pobjegnem.
PS: Mnoge vase djevojke, djevojke nekog druga, ili obicne djevojke citaju ovaj orum. Veliki pozdrav za njih, neke ce se pronaci, a neke ce vam se javiti privatno![]()
Zar nije ona ciganka
Ta Ana je prava u brcko sto dolazim dobro pusi za 10
100e sat
50mpola
Ma kakva ciganka, ko ti je slagao.Zar nije ona ciganka
Pozz, moze li u inbox kontakt od ove Beki?Ma corak, brate, ima u Doboju beki milf.
Ista Cura Brcko Orasje VitezKad dogovoris ne javlja se više. Nije fake vec joj dosadno pa se zeza hahah
a zasto ta ana postoji samo kod novih korisnika/clanova ovdje, cudno da nema neki staari provjereni clan da je bio kod nje da potvrdi da postoji i radiPozdrav, dečki! Nakon razmišljanja, odlučio sam se upustiti u ovaj sport kako bih više vremena mogao posvetiti drugim hobijima ...
Bio sam prošli mjesec prvi put kod Ane koja dolazi u Brčko, i bilo mi je ok iskustvo za prvi put u ovom sportu.
Ako neko ima prijedlog za nekog iz Brčkog, Srebrenika, Bijeljine, Orašja ili Gradačca, bio bih zahvalan. Nemam ništa zauzvrat da ponudim osim hvala ...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|